Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lousy Birds CR Flamengo Rio de Janeiro
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Omek is nu in balbezit. Omek probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. Clery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:1

15e minuut.
Ferry kopt de bal weg. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogan rent richting de bal. McKenna rent richting de bal. McKenna geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bullett rent richting de bal. Ricciuti onderschept slim de pass. Ricciuti passt de bal in één keer door. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clery trapt de bal weg van het doel. Omek kopt de bal weg. Shanahan heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gough heeft problemen om de bal te vangen. Dias is nu in balbezit. Gough verovert de bal door een tackle van achteren. Ellard rent richting de bal. Ellard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ellard verovert de bal door een tackle van achteren. Dias onderschept slim de pass. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias is nu in balbezit. Dias geeft een lange en hoge pass. Clery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Doeltrap. Clery met een harde bal richting middenveld. Omek kopt de bal weg. Thế Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Thế Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 68%, CR Flamengo Rio de Janeiro 32%.
Lousy Birds - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:2

66e minuut.
Bullett met de inworp. Horgan rent richting de bal. Horgan met een sublieme pass. Gough rent richting de bal. Gough schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Shanahan rent richting de bal. Omek verovert de bal door een tackle van achteren. Omek met een sublieme pass. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Omek probeert de bal aan de voet te houden. Ellard is nu in balbezit. Dias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dias krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Horgan is nu in balbezit. Omek geeft de bal voor. Thế Lâm kopt de bal weg. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Tejkl rent richting de bal. Met opzet legt Gough zijn tegenspeler op de grond. Tejkl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Clery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Omek onderschept slim de pass. Omek speelt de bal door. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:3

88e minuut.
Thế Lâm rent richting de bal. Geoghegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek is nu in balbezit. Omek draait met de bal, schiet en ... Clery bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 72%, CR Flamengo Rio de Janeiro 28%.
Lousy Birds - CR Flamengo Rio de Janeiro 0:3