Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Stones Premiata Salumeria Benacense
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Martin is nu in balbezit. McMahon verovert de bal door een tackle van achteren. McMahon speelt de bal door. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Boylan probeert naar een medespeler te passen. Tobin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daly speelt de bal door. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McDonagh trapt de bal weg. Appel speelt de bal door. Colgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew passt de bal in één keer door. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Premiata Salumeria Benacense 0:1

18e minuut.
Colgan is nu in balbezit. Broughan is nu in balbezit. Colgan onderschept slim de pass. Colgan schiet op doel. Robinson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daly kopt de bal weg. Appel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew begaat een overtreding. Drew krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Grogan is nu in balbezit. Appel onderschept slim de pass. Appel probeert naar een medespeler te passen. Colgan probeert de bal met de borst te controleren. Colgan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Boylan verovert de bal door een tackle van achteren. Boylan geeft een lange en hoge pass. Daly kan de bal niet met de borst controleren. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kumar met een sublieme pass. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Appel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Appel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 49%, Premiata Salumeria Benacense 51%.
Athletic Stones - Premiata Salumeria Benacense 0:1

47e minuut.
Curley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boylan met de inworp. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Kumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drew bereikt de bal nog maar net als eerste. Drew speelt de bal door. McMahon rent richting de bal. McMahon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cashin geeft een lange en hoge pass. Inworp. McMahon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grogan rent richting de bal. Grogan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Boylan de bal onder controle te krijgen. Boylan speelt de bal door. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Premiata Salumeria Benacense 0:2

63e minuut.
Cashin speelt de bal door. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft de bal voor. Boylan controleert de bal met de borst. Boylan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tobin geeft een hoge lob. Inworp. Boylan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grogan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Day geeft de bal voor. Curley is nu in balbezit. Boylan onderschept slim de pass. Grogan rent richting de bal. Grogan haalt uit met een fantastische trap. McDonagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel. McDonagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Stones - Premiata Salumeria Benacense 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Stones 62%, Premiata Salumeria Benacense 38%.
Athletic Stones - Premiata Salumeria Benacense 0:3