Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Flamengo Rio de Janeiro Athletic Stones
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 17
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. bin Mat Dali geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thế Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Grogan is nu in balbezit. Grogan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 1:0

14e minuut.
Appel geeft de bal voor. Cashin is nu in balbezit. Cashin schiet op doel. Tejkl probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 1:1

15e minuut.
Sánchez Cano onderschept slim de pass. Sánchez Cano met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Mat Dali de bal. bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Thế Lâm de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hnida onderschept slim de pass. Sánchez Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano passt de bal in één keer door. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. McDonagh bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McDonagh met een harde bal richting middenveld. Sánchez Cano kopt de bal weg. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 2:1

30e minuut.
McKenna met een snelle inworp. Hnida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnida geeft een hoge lob. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 3:1

32e minuut.
McManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cano maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sánchez Cano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sánchez Cano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
bin Mat Dali met een sublieme pass. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm passt de bal met de wreef. Grogan is nu in balbezit. Grogan schiet op doel. McDonagh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Walsh rent richting de bal. Zanotti onderschept slim de pass. Zanotti passt de bal met de wreef. Grogan rent richting de bal. Grogan passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 4:1

39e minuut.
Appel rent richting de bal. Grogan verovert de bal door een tackle van achteren. Grogan passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. McDonagh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grogan is nu in balbezit. Grogan haalt uit met een fantastische trap. McDonagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 5:1

41e minuut.
McKenna speelt de bal door. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm passt de bal zonder na te denken. Grogan is nu in balbezit. Grogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo Rio de Janeiro 29%, Athletic Stones 71%.
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 6:1

46e minuut.
Bonilha komt het veld opgelopen. Ben David komt het veld opgelopen. Pecina komt het veld opgelopen.

50e minuut.
bin Mat Dali geeft een lange en hoge pass. McKenna is nu in balbezit. McKenna probeert naar een medespeler te passen. Ben David rent richting de bal. Ben David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 7:1

51e minuut.
Hnida rent richting de bal. Hnida met een sublieme pass. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha geeft een hoge lob. Ben David krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 8:1

56e minuut.
Zanotti probeert naar een medespeler te passen. McKenna is nu in balbezit. McKenna speelt de bal door. Ben David heeft problemen om de bal te vangen. Ben David geeft de bal voor. McDonagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hnida is nu in balbezit. Hnida geeft de bal voor. Talliss bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David onderschept slim de pass. Ben David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Flamengo Rio de Janeiro 46%, Athletic Stones 54%.
CR Flamengo Rio de Janeiro - Athletic Stones 9:1