Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameless Cods Shadw FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Bracken raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chapman komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een lange en hoge pass. Bedford heeft problemen om de bal te vangen. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas speelt de bal door. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre onderschept slim de pass. McIntyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Gough de bal. Dull bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre schiet op doel. Spellacy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless Cods - Shadw FC 0:1

39e minuut.
Lean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chapman met de inworp. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Yeats is nu in balbezit. Potts onderschept slim de pass. Potts met een sublieme pass. McIntyre rent richting de bal. McIntyre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless Cods 57%, Shadw FC 43%.
Shameless Cods - Shadw FC 0:1

54e minuut.
MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. McTiernan is nu in balbezit. McTiernan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tobin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Spellacy probeert naar een medespeler te passen. MacGilvernock is nu in balbezit. Dull maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dull moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dull schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Yeats met een sublieme pass. McTiernan is nu in balbezit. McTiernan haalt uit met een fantastische trap. Flower werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Balogh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameless Cods - Shadw FC 1:1

65e minuut.
Lean geeft de bal voor. Kelleher is nu in balbezit. Kelleher passt de bal zonder na te denken. McIntyre rent richting de bal. McIntyre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yeats met een sublieme pass. McTiernan is nu in balbezit. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis is nu in balbezit. Davis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless Cods 28%, Shadw FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameless Cods - Shadw FC 1:1