Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Non-League 11 FC NFT FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Risk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiely onderschept slim de pass. Horgan begaat een overtreding. Horgan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
England passt de bal met de wreef. Bruins rent richting de bal. McDonnell verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard verovert de bal door een tackle van achteren. Leonard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McDonagh neemt de hoekschop. Bruins is nu in balbezit. Bruins draait met de bal, schiet en ... Neville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - NFT FC 1:0

27e minuut.
Freeman trapt de bal weg. Rice kopt de bal weg. Horgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumant rent richting de bal. Sumant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 53%, NFT FC 47%.
Non-League 11 FC - NFT FC 1:0

64e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. Sumant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumant passt de bal in één keer door. Rice rent richting de bal. Rice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Non-League 11 FC - NFT FC 1:1

72e minuut.
Neville met een harde bal richting middenveld. Risk kopt de bal weg. Education probeert de bal aan de voet te houden. Bruins rent richting de bal. Bruins haalt uit met een fantastische trap. Neville bokst de bal weg.

74e minuut.
Murphy passt de bal zonder na te denken. Rice bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice passt de bal zonder na te denken. Kiely rent richting de bal. Kiely geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
England speelt de bal door. Education met een sublieme pass. Bruins is nu in balbezit. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 51%, NFT FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Non-League 11 FC - NFT FC 1:1