Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.01
  • Stadion: Corteco Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2804
Corteco Palmeiras SE
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 23.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Patola met een sublieme pass. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemos. Lemos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lemos probeert de bal met de borst te controleren. Righetto is nu in balbezit. Lemos met een sublieme pass. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Preguinho is nu in balbezit. Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Toró heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toró krijgt een gele kaart. Rizzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaúcho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

22e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo schiet op doel. Perez bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemos is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo onderschept slim de pass. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corteco - Palmeiras SE 0:1

32e minuut.
Pingo rent richting de bal. Gaúcho onderschept slim de pass. Gaúcho probeert naar een medespeler te passen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sangaletti geeft een lange en hoge pass. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corteco 53%, Palmeiras SE 47%.
Corteco - Palmeiras SE 0:1

78e minuut.
Lemos geeft een lange en hoge pass. Munhoz kopt de bal weg. Toró speelt de bal door. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Felix probeert naar een medespeler te passen. Sangaletti is nu in balbezit. Sangaletti probeert naar een medespeler te passen. Pingo is nu in balbezit. Pingo haalt uit met een fantastische trap. Goulart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corteco - Palmeiras SE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corteco 64%, Palmeiras SE 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corteco - Palmeiras SE 1:1