Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.02
  • Stadion: freire Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2708
Fora777_Vasco Petrópolis
amistoso-01 Tactiek X4.2
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 38.8
solid Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Sponga probeert naar een medespeler te passen. Sasin met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sonvico geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furtok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dalglish speelt de bal door. Sonvico probeert naar een medespeler te passen. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok haalt uit met een fantastische trap. Magrão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 1:0

10e minuut.
Adesso rent richting de bal. Adesso passt de bal zonder na te denken. Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok draait met de bal, schiet en ... Magrão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sasin is nu in balbezit. Breahna rent richting de bal. Dalglish verovert de bal door een tackle van achteren. Sasin verovert de bal door een tackle van achteren. Sasin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Adesso is nu in balbezit. Adesso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talıb de bal. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... Magrão bokst de bal weg.

24e minuut.
Sonvico speelt de bal door. Adesso rent richting de bal. Adesso passt de bal zonder na te denken. Furtok rent richting de bal. Furtok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Talıb is nu in balbezit. Furtok is nu in balbezit. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 2:0

32e minuut.
Sponga geeft de bal voor. Sarsur geeft een lange en hoge pass. Furtok rent richting de bal. Furtok schiet op doel. Magrão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 3:0

40e minuut.
Adesso geeft een lange en hoge pass. Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Talıb rent richting de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... Magrão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 4:0

41e minuut.
Sonvico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adesso passt de bal zonder na te denken. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 5:0

42e minuut.
Inworp. Sonvico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adesso met een sublieme pass. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 6:0

45e minuut.
Sonvico is nu in balbezit. Rudnik onderschept slim de pass. Adesso begaat een overtreding. Adesso krijgt een gele kaart. Rudnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Minakidis komt het veld opgelopen. Marquez komt het veld opgelopen. Bărnuţiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 31%, Petrópolis 69%.
Fora777_Vasco - Petrópolis 6:0

47e minuut.
Breahna rent richting de bal. Sarsur verovert de bal door een tackle van achteren. Sarsur geeft een lange en hoge pass. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb schiet op doel. Magrão bokst de bal weg.

51e minuut.
Gurău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talıb rent richting de bal. Talıb passt de bal met de wreef. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... Magrão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sonvico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso geeft een hoge lob. Talıb rent richting de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Furtok haalt uit met een fantastische trap. Magrão met een sublieme pass. Dalglish kopt de bal weg. Talıb rent richting de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... Paal! Magrão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fora777_Vasco - Petrópolis 7:0

64e minuut.
Taşkınalper geeft de bal voor. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău geeft de bal voor. Furtok is nu in balbezit. Furtok draait met de bal, schiet en ... Magrão bokst de bal weg. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău geeft een hoge lob. Sponga kan de bal niet met de borst controleren. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Magrão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sonvico bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonvico met een sublieme pass. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb schiet op doel. Magrão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega komt het veld opgelopen. Peralta komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Furtok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marquez. Furtok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruszkiewicz komt het veld opgelopen. Piazza komt het veld opgelopen. Pascoalino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fora777_Vasco 18%, Petrópolis 82%.
Fora777_Vasco - Petrópolis 7:0