Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ascardia Football Club Clube Atletico Bate Fácil
Normal Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 27.4
poor Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Mosquito speelt de bal door. Vilela probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti onderschept slim de pass. Toti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu geeft een lange en hoge pass. Lima probeert de bal aan de voet te houden. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadro verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascardia Football Club 53%, Clube Atletico Bate Fácil 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ascardia Football Club - Clube Atletico Bate Fácil 0:0

51e minuut.
Lima rent richting de bal. Lima geeft een hoge lob. Zanato is nu in balbezit. Toti onderschept slim de pass. Toti draait met de bal, schiet en ... Gutović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Landívar geeft een lange en hoge pass. Alzate rent richting de bal. Guerreiro is nu in balbezit. Alzate onderschept slim de pass. Alzate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lima rent richting de bal. Moisescu onderschept slim de pass. Moisescu met een sublieme pass. Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sobral probeert naar een medespeler te passen. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Landívar begaat een overtreding. Boa Morte moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Boa Morte kan niet meer verder spelen. Pêra komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero met een sublieme pass. Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate heeft problemen om de bal te vangen. Alzate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sobral speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap. Gutović bokst de bal weg.

81e minuut.
Cruz rent richting de bal. Alzate onderschept slim de pass. Alzate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mezzadro de bal. Mezzadro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ascardia Football Club - Clube Atletico Bate Fácil 0:1

81e minuut.
Sobral probeert de bal met de borst te controleren. Mezzadro rent richting de bal. Sobral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mezzadro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moisescu met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ascardia Football Club 62%, Clube Atletico Bate Fácil 38%.
Ascardia Football Club - Clube Atletico Bate Fácil 0:1