Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DJK+ osbom
Defend Tactiek corre
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Sözkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal in één keer door. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trombadori geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mârzoi met een snelle inworp. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Trombadori geeft een lange en hoge pass. Mârzoi kopt de bal weg. Kowalówka probeert de bal met de borst te controleren. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trombadori de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mârzoi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Fernández de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:1

17e minuut.
Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Gramsci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lépine de bal onder controle te krijgen. Barcelos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:2

23e minuut.
Mârzoi geeft een hoge lob. Barcelos speelt de bal door. Daar is Raizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft een hoge lob. Daar is Lépine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández rent richting de bal. Fernández schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Barcelos trapt de bal weg. Mârzoi kopt de bal weg. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gramsci verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci is nu in balbezit. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ... Barcelos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci probeert naar een medespeler te passen. Fernández rent richting de bal. Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández rent richting de bal. Fernández passt de bal met de wreef. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci met een sublieme pass. Fernández is nu in balbezit. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DJK+ 77%, osbom 23%.
DJK+ - osbom 0:2

46e minuut.
Becchere komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bilyi speelt de bal door. Becchere is nu in balbezit. Becchere passt de bal zonder na te denken. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci is nu in balbezit. Becchere rent richting de bal. Gramsci rent richting de bal. Gramsci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Becchere is nu in balbezit. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere is nu in balbezit. Becchere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:3

52e minuut.
Sözkesen rent richting de bal. Becchere onderschept slim de pass. Kowalówka rent richting de bal. Daar is Becchere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becchere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Becchere met een sublieme pass. Toplu is nu in balbezit. Toplu speelt de bal door. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kowalówka speelt de bal door. Tyrulis rent richting de bal. Becchere verovert de bal door een tackle van achteren. Becchere draait met de bal, schiet en ... Lépine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barcelos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:4

57e minuut.
Gramsci rent richting de bal. Becchere rent richting de bal. Kowalówka is nu in balbezit. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:5

64e minuut.
Gramsci passt de bal met de wreef. Sözkesen is nu in balbezit. Becchere verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Barcelos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sözkesen rent richting de bal. Kowalówka onderschept slim de pass. Becchere is nu in balbezit. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Becchere kopt de bal weg. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka passt de bal zonder na te denken. Becchere is nu in balbezit. Becchere draait met de bal, schiet en ... Barcelos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:6

70e minuut.
Meixer controleert de bal met de borst. Mârzoi onderschept slim de pass. Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bugajec is nu in balbezit. Gramsci onderschept slim de pass. Gramsci geeft een hoge lob. Kowalówka is nu in balbezit. Kowalówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:7

78e minuut.
Raizer probeert de bal aan de voet te houden. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci is nu in balbezit. Becchere rent richting de bal. Becchere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barcelos trapt de bal weg van het doel. Mârzoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Becchere de bal. Becchere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kowalówka heeft problemen om de bal te vangen. Sözkesen rent richting de bal. Becchere verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kowalówka rent richting de bal. Daar is Becchere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka rent richting de bal. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Trombadori probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:8

86e minuut.
Tyrulis probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Gramsci de bal onder controle te krijgen. Becchere rent richting de bal. Becchere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DJK+ - osbom 0:9

89e minuut.
Daar is Bugajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becchere verovert de bal door een tackle van achteren. Gramsci geeft de bal voor. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DJK+ 87%, osbom 13%.
DJK+ - osbom 0:9