Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infantes Gigantes EXIT8
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 15.8
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell speelt de bal door. Klungelig pakt Nadiack de bal. Nadiack schiet op doel. da Vila probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lins zal de hoekschop nemen. Dalmaz met een sublieme pass. Mitchell kopt de bal weg. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 1:0

11e minuut.
Caldas onderschept slim de pass. Caldas geeft een hoge lob. Beltrán rent richting de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ... Dalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beltrán rent richting de bal. Beltrán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lins rent richting de bal. Lins geeft een hoge lob. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó met een sublieme pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel. Dalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 2:0

16e minuut.
Takó verovert de bal door een tackle van achteren. Takó speelt de bal door. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Müller kopt de bal weg. Mitchell probeert naar een medespeler te passen. Nadiack is nu in balbezit. Nadiack draait met de bal, schiet en ... da Vila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert da Vila de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caldas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Nadiack de bal. Nadiack haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nenem de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 3:0

23e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell geeft een hoge lob. Beltrán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Takó heeft problemen om de bal te vangen. Takó met een sublieme pass. Nadiack is nu in balbezit. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 4:0

30e minuut.
Dalmaz trapt de bal weg. Takó kopt de bal weg. Nadiack rent richting de bal. Klungelig pakt Beltrán de bal. Beltrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 5:0

37e minuut.
Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell speelt de bal door. Caldas rent richting de bal. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Takó kopt de bal weg. Nadiack kan de bal niet met de borst controleren. Nadiack passt de bal met de wreef. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mitchell geeft de bal voor. Dalmaz probeert naar een medespeler te passen. Takó kopt de bal weg. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiack draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nadiack kopt de bal weg. Mitchell rent richting de bal. Mitchell met een sublieme pass. Nadiack heeft problemen om de bal te vangen. Nadiack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Costa komt het veld opgelopen. Adams komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 14%, EXIT8 86%.
Infantes Gigantes - EXIT8 5:0

46e minuut.
Mitchell rent richting de bal. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack speelt de bal door. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ximenes geeft de bal voor. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco met een sublieme pass. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft de bal voor. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán geeft een hoge lob. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lins neemt de hoekschop. Nadiack is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Mitchell rent richting de bal. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nadiack de bal. Nadiack draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Costa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luxemburgo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Beltrán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nadiack de bal. Quintanilha rent richting de bal. Nadiack verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard verovert de bal door een tackle van achteren. Guignard geeft een hoge lob. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mitchell passt de bal zonder na te denken. Daar is Nadiack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrán rent richting de bal. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. Dalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 6:0

78e minuut.
Lins passt de bal zonder na te denken. Beltrán speelt de bal door. Nadiack rent richting de bal. Nadiack schiet op doel. Dalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infantes Gigantes - EXIT8 7:0

83e minuut.
Barone rent richting de bal. Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller met een sublieme pass. Nadiack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadiack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán passt de bal zonder na te denken. Ximenes is nu in balbezit. Mitchell onderschept slim de pass. Mitchell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mitchell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coutinho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infantes Gigantes 33%, EXIT8 67%.
Infantes Gigantes - EXIT8 7:0