Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.12
  • Stadion: DROZAO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1301
DROZAO RASTEIRAO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Possobom geeft de bal voor. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Taffarel is nu in balbezit. Polanco onderschept slim de pass. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DROZAO - RASTEIRAO 0:1

17e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença passt de bal met de wreef. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Polanco onderschept slim de pass. Polanco schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Perninha is nu in balbezit. Possobom onderschept slim de pass. Motta rent richting de bal. Polanco onderschept slim de pass. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DROZAO - RASTEIRAO 0:2

34e minuut.
Petrucio is nu in balbezit. Pedretti verovert de bal door een tackle van achteren. Pedretti speelt de bal door. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Polanco schiet op doel. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Polanco probeert de bal met de borst te controleren. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco haalt uit met een fantastische trap. Robben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura passt de bal in één keer door. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ... Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DROZAO 61%, RASTEIRAO 39%.
DROZAO - RASTEIRAO 0:2

49e minuut.
Pereira trapt de bal weg. Possobom heeft problemen om de bal te vangen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri draait met de bal, schiet en ... Werner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Formiga geeft een lange en hoge pass. Perninha rent richting de bal. Perninha passt de bal in één keer door. Fabri rent richting de bal. Fabri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pereira met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Possobom de bal. Fabri is nu in balbezit. Fabri draait met de bal, schiet en ... Barbieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barbieri geeft de bal voor. Pelé is nu in balbezit. Robben begaat een overtreding. Robben krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perninha onderschept slim de pass. Perninha probeert naar een medespeler te passen. Valença is nu in balbezit. Valença schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DROZAO 43%, RASTEIRAO 57%.
DROZAO - RASTEIRAO 0:2