Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Los Borrachos Vila da Penha FC
são paulo copa Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Šelbický probeert naar een medespeler te passen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba schiet op doel. Leal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Świężawski met de inworp. Klungelig pakt Martins de bal. Šelbický rent richting de bal. Šelbický geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu kopt de bal weg. Valentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 1:0

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaczmarczyk met een harde bal richting middenveld. Świężawski kopt de bal weg. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girard met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bălăşoiu met een snelle inworp. Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski speelt de bal door. Girard is nu in balbezit. Girard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Porco rent richting de bal. Świężawski onderschept slim de pass. Świężawski passt de bal met de wreef. Capixaba rent richting de bal. Capixaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 2:0

28e minuut.
Capixaba is nu in balbezit. Girard rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard onderschept slim de pass. Girard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Świężawski passt de bal met de wreef. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Girard rent richting de bal. Girard schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 31%, Vila da Penha FC 69%.
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 3:0

48e minuut.
Kolotov onderschept slim de pass. Kolotov probeert naar een medespeler te passen. Šelbický speelt de bal door. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Inworp. Quinhones komt het veld opgelopen. Zaprzałek komt het veld opgelopen. Campili komt het veld opgelopen. Riesco komt het veld opgelopen. Amersberger komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Quinhones bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinhones passt de bal zonder na te denken. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaprzałek rent richting de bal. Zaprzałek schiet op doel. Valentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 4:0

68e minuut.
Almeida met een sublieme pass. Capixaba is nu in balbezit. Zaprzałek rent richting de bal. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Valentin trapt de bal weg. Zárate kopt de bal weg. Zaprzałek rent richting de bal. Zaprzałek haalt uit met een fantastische trap. Valentin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Riesco met een sublieme pass. Zaprzałek is nu in balbezit. Zaprzałek speelt de bal door. Capixaba rent richting de bal. Capixaba schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 43%, Vila da Penha FC 57%.
Clube Atlético Los Borrachos - Vila da Penha FC 5:0