Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará SC VVV MB
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. Brocador geeft een hoge lob. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes draait met de bal, schiet en ... Vilar kopt de bal weg. Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ximenes verovert de bal door een tackle van achteren. Ximenes passt de bal zonder na te denken. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pannunzio controleert de bal met de borst. Chapecó onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shogun. Shogun krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pancinha kopt de bal weg. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador begaat een overtreding. Brocador krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Valadares is nu in balbezit. Valadares passt de bal met de wreef. Piaçava rent richting de bal. Chapecó onderschept slim de pass. Chapecó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pannunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador rent richting de bal. Brocador schiet op doel. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valadares is nu in balbezit. Acerola onderschept slim de pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel. Borges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - VVV MB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 58%, VVV MB 42%.
Ceará SC - VVV MB 1:0

60e minuut.
Mosquito controleert de bal met de borst. Mosquito speelt de bal door. Carmelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Borges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - VVV MB 2:0

64e minuut.
Shogun geeft een hoge lob. Viola kopt de bal weg. Samarone heeft problemen om de bal te vangen. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - VVV MB 3:0

90e minuut.
Pancinha met de inworp. Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samarone begaat een overtreding. Acerola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acerola komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 41%, VVV MB 59%.
Ceará SC - VVV MB 3:0