Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flusão 2024 Dindin Futebol Clube
Normal Tactiek 442 Básica
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto passt de bal in één keer door. Daar is Inczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:1

3e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Hamarat is nu in balbezit. Hamarat passt de bal zonder na te denken. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
da Vila passt de bal met de wreef. Inczewski rent richting de bal. Klungelig pakt Inczewski de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:2

7e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Cichacki onderschept slim de pass. Cichacki met een sublieme pass. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:3

12e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamarat de bal. Hamarat passt de bal zonder na te denken. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:4

13e minuut.
Inworp. Hamarat met een snelle inworp. Tilico is nu in balbezit. Inczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft een hoge lob. Hamarat kopt de bal weg. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
da Vila is nu in balbezit. da Vila speelt de bal door. Cárdenas met een sublieme pass. Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:5

26e minuut.
Hamarat speelt de bal door. Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto onderschept slim de pass. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel. Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:6

29e minuut.
Inczewski passt de bal met de wreef. Myllypelto rent richting de bal. Myllypelto passt de bal in één keer door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:7

31e minuut.
Zeleník geeft een lange en hoge pass. Hamarat kan de bal niet met de borst controleren. Hamarat geeft de bal voor. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:8

33e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Inczewski passt de bal met de wreef. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto schiet op doel. Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:9

37e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft een hoge lob. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cichacki rent richting de bal. Cichacki passt de bal in één keer door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:10

43e minuut.
Hamarat is nu in balbezit. Souto onderschept slim de pass. Souto geeft de bal voor. Myllypelto kan de bal niet met de borst controleren. Myllypelto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ceará geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cárdenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 76%, Dindin Futebol Clube 24%.
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:10

48e minuut.
Doeltrap. Alemão trapt de bal weg van het doel. da Vila kopt de bal weg. Myllypelto rent richting de bal. Myllypelto draait met de bal, schiet en ... Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:11

51e minuut.
Hamarat passt de bal zonder na te denken. Lineker geeft een lange en hoge pass. Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inczewski is nu in balbezit. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Petardo probeert de bal aan de voet te houden. Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Myllypelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllypelto passt de bal zonder na te denken. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Myllypelto rent richting de bal. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki draait met de bal, schiet en ... Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:12

60e minuut.
Tianno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianno geeft de bal voor. Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tilico de bal. Hamarat speelt de bal door. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:13

69e minuut.
Tianno geeft een lange en hoge pass. Hamarat probeert de bal met de borst te controleren. Hamarat speelt de bal door. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki speelt de bal door. Myllypelto is nu in balbezit. Myllypelto draait met de bal, schiet en ... Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tilico rent richting de bal. Hamarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hamarat met een sublieme pass. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flusão 2024 77%, Dindin Futebol Clube 23%.
flusão 2024 - Dindin Futebol Clube 0:14