Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPFC-Barueri VVV MB
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas onderschept slim de pass. Caldas speelt de bal door. Figo is nu in balbezit. Valadares probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPFC-Barueri - VVV MB 1:0

28e minuut.
Brocador onderschept slim de pass. Ignácio rent richting de bal. Ignácio geeft de bal voor. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vilar probeert naar een medespeler te passen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chapecó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brocador neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPFC-Barueri - VVV MB 1:1

42e minuut.
Sobis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignácio rent richting de bal. Ignácio passt de bal in één keer door. Caldas is nu in balbezit. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPFC-Barueri 52%, VVV MB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPFC-Barueri - VVV MB 1:1

48e minuut.
Valadares met een sublieme pass. Brocador is nu in balbezit. Chapecó is nu in balbezit. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador schiet op doel. Fininho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal zonder na te denken. Valadares heeft problemen om de bal te vangen. Figo onderschept slim de pass. Figo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borges trapt de bal weg van het doel. Ignácio kopt de bal weg. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Brocador onderschept slim de pass. Ignácio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador onderschept slim de pass. Brocador geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar verovert de bal door een tackle van achteren. Vilar probeert naar een medespeler te passen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Figo met een sublieme pass. Klungelig pakt Brito de bal. Brito speelt de bal door. Caldas rent richting de bal. Caldas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Godeiro met de inworp. Vicente is nu in balbezit. Brocador begaat een overtreding. Brocador krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPFC-Barueri 42%, VVV MB 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPFC-Barueri - VVV MB 1:1