Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET redfox
Cuia Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 17.6
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gárdos rent richting de bal. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mourão rent richting de bal. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak schiet op doel. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 1:0

7e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 2:0

15e minuut.
Gárdos heeft problemen om de bal te vangen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox geeft een lange en hoge pass. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

19e minuut.
Veenstra met de inworp. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Cox met een snelle inworp. Rybár rent richting de bal. Rybár geeft een lange en hoge pass. Chmielniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Poeta de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cox neemt de hoekschop. Mourão kopt de bal weg. Veenstra met een sublieme pass. Pedroso heeft problemen om de bal te vangen. Pedroso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rybár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pereira de bal. Chmielniak met een sublieme pass. Pedroso kan de bal niet met de borst controleren. Pedroso schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybár is nu in balbezit. Rybár passt de bal in één keer door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gárdos is nu in balbezit. Gárdos geeft de bal voor. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 3:0

28e minuut.
Chmielniak geeft een hoge lob. Bastos speelt de bal door. Veenstra kopt de bal weg. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cox geeft de bal voor. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos passt de bal in één keer door. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cox neemt de hoekschop. Pedroso maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 4:0

32e minuut.
Pedroso passt de bal in één keer door. Chmielniak rent richting de bal. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 5:0

45e minuut.
Cândido rent richting de bal. Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangueira met een sublieme pass. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 30%, redfox 70%.
Fluminense-PET - redfox 6:0

52e minuut.
Veenstra met een sublieme pass. Mangueira met een sublieme pass. Rybár met een sublieme pass. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Bastos bokst de bal weg. Gárdos probeert de bal aan de voet te houden. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 7:0

57e minuut.
Veenstra kopt de bal weg. Chmielniak is nu in balbezit. Klungelig pakt Pedroso de bal. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Rybár geeft de bal voor. Poeta kopt de bal weg. Cox geeft de bal voor. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gárdos kan de bal niet met de borst controleren. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poeta de bal onder controle te krijgen. Bastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 8:0

61e minuut.
Pedroso kopt de bal weg. Gárdos met een sublieme pass. Rybár heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rybár geeft een hoge lob. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra geeft de bal voor. Gárdos rent richting de bal. Gárdos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 9:0

70e minuut.
Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 10:0

78e minuut.
Poeta heeft problemen om de bal te vangen. Gárdos rent richting de bal. Gárdos passt de bal zonder na te denken. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mourão is nu in balbezit. Rybár verovert de bal door een tackle van achteren. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 11:0

88e minuut.
Rybár onderschept slim de pass. Rybár speelt de bal door. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. Bastos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - redfox 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 10%, redfox 90%.
Fluminense-PET - redfox 12:0