Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BotafogoBelo VVV MB
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Rissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj passt de bal zonder na te denken. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 1:0

6e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel. Carmelo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 2:0

7e minuut.
Marília rent richting de bal. Länsimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Länsimäki speelt de bal door. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 3:0

16e minuut.
Marília is nu in balbezit. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski passt de bal in één keer door. Karaj rent richting de bal. Karaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 4:0

24e minuut.
Leite geeft een lange en hoge pass. Daar is Šinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinik speelt de bal door. Daar is Karaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Länsimäki geeft een lange en hoge pass. Daar is Rissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Šinik onderschept slim de pass. Šinik geeft een hoge lob. Daar is Karaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj schiet op doel. Lorenzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 5:0

35e minuut.
Chapecó is nu in balbezit. Karaj verovert de bal door een tackle van achteren. Šinik probeert naar een medespeler te passen. Länsimäki heeft problemen om de bal te vangen. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Länsimäki passt de bal zonder na te denken. Karaj is nu in balbezit. Carmelo rent richting de bal. Karaj onderschept slim de pass. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 19%, VVV MB 81%.
BotafogoBelo - VVV MB 6:0

46e minuut.
Chapecó speelt de bal door. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj verovert de bal door een tackle van achteren. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Lorenzini met een harde bal richting middenveld. Leite geeft de bal voor. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 7:0

51e minuut.
Rissi rent richting de bal. Blokker onderschept slim de pass. Blokker probeert naar een medespeler te passen. Karaj rent richting de bal. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Länsimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Länsimäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 8:0

55e minuut.
Leite rent richting de bal. Valadares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leite is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leite met een snel genomen vrije trap. Karaj rent richting de bal. Karaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorenzini trapt de bal weg. Leite kopt de bal weg. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Karaj rent richting de bal. Länsimäki rent richting de bal. Länsimäki passt de bal met de wreef. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Samarone kopt de bal weg. Wałdoch rent richting de bal. Wałdoch met een sublieme pass. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šinik onderschept slim de pass. Šinik met een sublieme pass. Moraes met een sublieme pass. Daar is Länsimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Länsimäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wałdoch rent richting de bal. Wałdoch geeft een lange en hoge pass. Carmelo heeft problemen om de bal te vangen. Karaj is nu in balbezit. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostroga komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ostroga verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroga geeft een lange en hoge pass. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karaj is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Carmelo ... Strafschop! Karaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šinik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 9:0

80e minuut.
Karaj rent richting de bal. Samarone begaat een overtreding. Karaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wakacjowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Länsimäki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Länsimäki is nu in balbezit. Länsimäki passt de bal in één keer door. Karaj rent richting de bal. Karaj haalt uit met een fantastische trap. Lorenzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 10:0

83e minuut.
Chapecó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brocador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaj rent richting de bal. Karaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 11:0

89e minuut.
Brocador verovert de bal door een tackle van achteren. Wakacjowski rent richting de bal. Wakacjowski geeft een hoge lob. Karaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BotafogoBelo - VVV MB 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BotafogoBelo 28%, VVV MB 72%.
BotafogoBelo - VVV MB 12:0