Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 23:31
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: dacal fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2847
dacal fc Os Bino FC
Normal Tactiek ta
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu met een sublieme pass. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:1

2e minuut.
Sócrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Galhardo geeft een hoge lob. Imperador heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Soro schiet op doel. Pará bokst de bal weg.

12e minuut.
Prates passt de bal met de wreef. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cagnolo begaat een overtreding. Cagnolo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Soro is nu in balbezit. Noszczyk rent richting de bal. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maestro rent richting de bal. Cagnolo verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnolo passt de bal met de wreef. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro schiet op doel. Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sócrates rent richting de bal. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor speelt de bal door. Soro is nu in balbezit. Soro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Noszczyk is nu in balbezit. Castro rent richting de bal. Noszczyk met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Soro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maestro kopt de bal weg. Cagnolo heeft problemen om de bal te vangen. Cagnolo met een sublieme pass. Soro rent richting de bal. Soro haalt uit met een fantastische trap. Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:2

40e minuut.
Nenem met een harde bal richting middenveld. Cagnolo kopt de bal weg. Birro controleert de bal met de borst. Soro bereikt de bal nog maar net als eerste. Soro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Akaydın komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 74%, Os Bino FC 26%.
dacal fc - Os Bino FC 0:2

47e minuut.
Nenem onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobrinoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal. Pará probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:3

49e minuut.
Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu geeft de bal voor. Birro kopt de bal weg. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Pará probeert wanhopig de bal te grijpen. Akaydın rent richting de bal. Akaydın draait met de bal, schiet en ... Pará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:4

51e minuut.
Cagnolo geeft een lange en hoge pass. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bonfin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor geeft een lange en hoge pass. Akaydın rent richting de bal. Akaydın schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Imperador probeert naar een medespeler te passen. Cagnolo probeert naar een medespeler te passen. Kiszkurno probeert naar een medespeler te passen. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:5

70e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Akaydın is nu in balbezit. Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszkurno schiet op doel. Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:6

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pará trapt de bal weg van het doel. Kiszkurno kopt de bal weg. Akaydın is nu in balbezit. Akaydın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cagnolo speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akaydın de bal. Akaydın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Os Bino FC 0:7

89e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Akaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akaydın haalt uit met een fantastische trap. Pará maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 74%, Os Bino FC 26%.
dacal fc - Os Bino FC 0:7