Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube DINAMOS F.C
Evgeny2 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 26.9
very good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


15e minuut.
Impoco probeert naar een medespeler te passen. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanno raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cilibeanu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 1:0

17e minuut.
Ngọc Lân controleert de bal met de borst. Ngọc Lân met een sublieme pass. Borja is nu in balbezit. Tanno onderschept slim de pass. Tanno schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 2:0

21e minuut.
Tanno passt de bal met de wreef. Mackeliūnas is nu in balbezit. Cilibeanu is nu in balbezit. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas schiet op doel. Pocotó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Zago rent richting de bal. Sato is nu in balbezit. Sato passt de bal zonder na te denken. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Deffke niet meer kan verder spelen. Udrea komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Cilibeanu probeert naar een medespeler te passen. Tanno is nu in balbezit. Tanno passt de bal met de wreef. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Impoco met de inworp. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu geeft een hoge lob. Paal!

40e minuut.
Utkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mackeliūnas geeft de bal voor. Tanno rent richting de bal. Tanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 35%, DINAMOS F.C 65%.
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 3:0

46e minuut.
Osorno komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Giniatas de bal onder controle te krijgen. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Braga is nu in balbezit. Braga passt de bal zonder na te denken. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno onderschept slim de pass. Tanno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Utkan rent richting de bal. Utkan passt de bal in één keer door. Tanno is nu in balbezit. Tanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 4:0

56e minuut.
Pantera geeft de bal voor. Inworp. Impoco met de inworp. Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pocotó met een harde bal richting middenveld. Sato kopt de bal weg. Klungelig pakt Ngọc Lân de bal. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Colque speelt de bal door. Impoco speelt de bal door. Daar is Tanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 5:0

66e minuut.
Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu geeft de bal voor. Osorno is nu in balbezit. Osorno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 6:0

66e minuut.
Maizena probeert naar een medespeler te passen. Furlan met een sublieme pass. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 7:0

70e minuut.
Utkan is nu in balbezit. Utkan geeft een lange en hoge pass. Tanno rent richting de bal. Tanno schiet op doel. Pocotó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 8:0

71e minuut.
Maizena met een sublieme pass. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Tanno onderschept slim de pass. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Colque verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Lân probeert naar een medespeler te passen. Osorno is nu in balbezit. Klungelig pakt Osorno de bal. Osorno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 9:0

78e minuut.
Daar is Tanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanno geeft een lange en hoge pass. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno geeft een lange en hoge pass. Tanno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkan verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan passt de bal met de wreef. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno draait met de bal, schiet en ... Pocotó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu passt de bal met de wreef. Tanno is nu in balbezit. Tanno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 10:0

90e minuut.
Utkan met een snelle inworp. Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Tanno rent richting de bal. Tanno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 25%, DINAMOS F.C 75%.
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 10:0