Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: Snake FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3092
Snake FC Crato Esporte Clube
2x2 Tactiek Ptolomeu
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Yiğitinan trapt de bal weg van het doel. Müller kopt de bal weg. Brueghel kan de bal niet met de borst controleren. Tanno is nu in balbezit. Tanno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Müller de bal onder controle te krijgen. Toomjõe probeert naar een medespeler te passen. Osorno is nu in balbezit. Tanno is nu in balbezit. Tanno schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Sabino kopt de bal weg. Krolo is nu in balbezit. Tanno verovert de bal door een tackle van achteren. Osorno is nu in balbezit. Osorno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller probeert naar een medespeler te passen. Tanno is nu in balbezit. Tanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:1

10e minuut.
Yiğitinan trapt de bal weg. Toomjõe kopt de bal weg. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:2

14e minuut.
Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno met een sublieme pass. Toomjõe is nu in balbezit. Toomjõe draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Impoco met een sublieme pass. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno probeert naar een medespeler te passen. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:3

16e minuut.
Krolo speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabino zal de hoekschop nemen. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel. Yiğitinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:4

22e minuut.
Sabino is nu in balbezit. Sabino probeert naar een medespeler te passen. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:5

24e minuut.
Toomjõe is nu in balbezit. Toomjõe met een sublieme pass. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Krolo geeft de bal voor. Richter met een sublieme pass. Tanno rent richting de bal. Tanno haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Balocco geeft de bal voor. Richter kopt de bal weg. Müller speelt de bal door. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:6

31e minuut.
Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino met een sublieme pass. Müller probeert de bal aan de voet te houden. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osorno is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brueghel met een sublieme pass. Richter is nu in balbezit. Richter geeft de bal voor. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:7

36e minuut.
Brueghel rent richting de bal. Brueghel geeft de bal voor. Sabino met een sublieme pass. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter passt de bal met de wreef. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno schiet op doel. Yiğitinan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yiğitinan trapt de bal weg. Sabino controleert de bal met de borst. Sabino passt de bal in één keer door. Tanno is nu in balbezit. Tanno haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Impoco is nu in balbezit. Impoco speelt de bal door. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:8

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Udrea komt het veld opgelopen. Sabino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel. Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snake FC 88%, Crato Esporte Clube 12%.
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:8

46e minuut.
Müller speelt de bal door. Sabino rent richting de bal. Sabino geeft de bal voor. Tanno krijgt zijn hoofd ertegen. Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno is nu in balbezit. Tanno rent richting de bal. Tanno draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Toomjõe rent richting de bal. Toomjõe probeert naar een medespeler te passen. Osorno is nu in balbezit. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:9

54e minuut.
Richter met een sublieme pass. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno rent richting de bal. Osorno haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:10

59e minuut.
Müller verovert de bal door een tackle van achteren. Müller passt de bal zonder na te denken. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:11

62e minuut.
Impoco passt de bal zonder na te denken. Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomjõe probeert naar een medespeler te passen. Tanno is nu in balbezit. Tanno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osorno heeft problemen om de bal te vangen. Osorno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Krolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toomjõe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Impoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco geeft een hoge lob. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanno rent richting de bal. Tanno haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:12

69e minuut.
Krolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toomjõe met een snelle inworp. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tanno probeert naar een medespeler te passen. Toomjõe is nu in balbezit. Toomjõe probeert naar een medespeler te passen. Osorno rent richting de bal. Osorno draait met de bal, schiet en ... Yiğitinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Toomjõe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toomjõe geeft een lange en hoge pass. Sabino rent richting de bal. Sabino passt de bal met de wreef. Tanno is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogos trapt de bal weg. Impoco kopt de bal weg. Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomjõe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomjõe met een sublieme pass. Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:13

83e minuut.
Impoco speelt de bal door. Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tanno de bal. Tanno schiet op doel. Yiğitinan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Krolo speelt de bal door. Tanno rent richting de bal. Tanno met een sublieme pass. Osorno rent richting de bal. Osorno schiet op doel. Yiğitinan bokst de bal weg. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:14

88e minuut.
Tanno is nu in balbezit. Tanno met een sublieme pass. Osorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Toomjõe rent richting de bal. Toomjõe speelt de bal door. Klungelig pakt Osorno de bal. Osorno schiet op doel. Yiğitinan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snake FC 79%, Crato Esporte Clube 21%.
Snake FC - Crato Esporte Clube 0:14