Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: Dennisjf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3089
LosMoskitos Pato Branco F C
Normal Tactiek Aprimorada
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten adequate
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Robledo passt de bal in één keer door. Giacco speelt de bal door. Ulich rent richting de bal. Ulich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Correa met een harde bal richting middenveld. Cordbrünning kopt de bal weg. Giacco met een sublieme pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Robledo passt de bal zonder na te denken. Ulich rent richting de bal. Ulich passt de bal met de wreef. Cordbrünning bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Paraguai rent richting de bal. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Ulich is nu in balbezit. Ulich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pescoço heeft problemen om de bal te vangen. Ulich rent richting de bal. Ulich passt de bal met de wreef. Giacco rent richting de bal. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cordbrünning rent richting de bal. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco met een sublieme pass. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning onderschept slim de pass. Giacco speelt de bal door. Ulich is nu in balbezit. Ulich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda rent richting de bal. Fyda speelt de bal door. Ulich rent richting de bal. Ulich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 82%, Pato Branco F C 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:0

51e minuut.
Malino geeft de bal voor. Kritikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kritikos passt de bal in één keer door. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sotero kopt de bal weg. Cantarella is nu in balbezit. Cantarella geeft een lange en hoge pass. Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:1

56e minuut.
Fyda passt de bal in één keer door. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco passt de bal zonder na te denken. Ulich rent richting de bal. Ulich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:2

61e minuut.
Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco rent richting de bal. Giacco passt de bal met de wreef. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:3

64e minuut.
Giacco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:4

69e minuut.
Timić rent richting de bal. Cordbrünning met een sublieme pass. Ulich rent richting de bal. Ulich schiet op doel. Ligeirinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:5

74e minuut.
Pescoço is nu in balbezit. Cordbrünning onderschept slim de pass. Cordbrünning geeft een lange en hoge pass. Ulich is nu in balbezit. Ulich haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal zonder na te denken. Pescoço heeft problemen om de bal te vangen. Giacco is nu in balbezit. Giacco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kritikos geeft de bal voor. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich passt de bal met de wreef. Cordbrünning rent richting de bal. Cordbrünning schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pescoço is nu in balbezit. Giacco onderschept slim de pass. Giacco met een sublieme pass. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Malino rent richting de bal. Malino passt de bal met de wreef. Giacco probeert naar een medespeler te passen. Ulich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulich haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 86%, Pato Branco F C 14%.
LosMoskitos - Pato Branco F C 0:5