Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica Esporte Clube - MS JACARAIPE F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Rosendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo passt de bal in één keer door. Russo rent richting de bal. Russo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rosendo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercilo passt de bal in één keer door. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alvim trapt de bal weg. Mago kopt de bal weg. Vercilo heeft problemen om de bal te vangen. Vercilo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Martins kopt de bal weg. Gadelha is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Roncatto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vercilo onderschept slim de pass. Vercilo speelt de bal door. Russo is nu in balbezit. Russo schiet op doel. Alvim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 52%, JACARAIPE F.C 48%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 0:1

55e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandrin de bal. Sandrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 1:1

59e minuut.
Tchuco is nu in balbezit. Russo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tchuco raakt geblesseerd tijdens het duel. Tchuco met een snel genomen vrije trap. Morais heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 2:1

75e minuut.
Gadelha met een sublieme pass. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Vercilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercilo krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz onderschept slim de pass. Muniz passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 44%, JACARAIPE F.C 56%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 2:1