Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital FC supersonic
Padrão Tactiek 433
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 21.8
good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


7e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Rabanete met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 1:0

8e minuut.
Canabrava is nu in balbezit. Sonet onderschept slim de pass. Sonet probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes bokst de bal weg.

11e minuut.
Pascoalino geeft een hoge lob. Moraes rent richting de bal. Moraes passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Piedade onderschept slim de pass. Černulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Černulis krijgt een gele kaart. Piedade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piedade zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lisichkov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 2:0

29e minuut.
Doeltrap. Paiva met een harde bal richting middenveld. Sonet kopt de bal weg. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Leite rent richting de bal. Cox onderschept slim de pass. Cox speelt de bal door. Klungelig pakt Rabanete de bal. Rabanete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lisichkov passt de bal met de wreef. Raizer rent richting de bal. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cox met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nunes trapt de bal weg. Cox kopt de bal weg. Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rabanete heeft problemen om de bal te vangen. Raizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete kan de bal niet met de borst controleren. Rabanete schiet op doel. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes is nu in balbezit. Moraes geeft een hoge lob. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 28%, supersonic 72%.
Digital FC - supersonic 2:0

46e minuut.
Leite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Japinha de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Raizer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonet met de inworp. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete schiet op doel. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 3:0

51e minuut.
Lisichkov onderschept slim de pass. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Batatinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisichkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Monteiro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 4:0

60e minuut.
Pascoalino geeft een lange en hoge pass. Monteiro kopt de bal weg. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Raizer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov met een sublieme pass. Rabanete rent richting de bal. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 5:0

89e minuut.
Sonet rent richting de bal. Sonet probeert naar een medespeler te passen. Belfort is nu in balbezit. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 36%, supersonic 64%.
Digital FC - supersonic 5:0