Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Lúcia FC Manchester Brazilian
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Patilha trapt de bal weg. Demartino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Resende de bal onder controle te krijgen. Häny rent richting de bal. Häny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dard met een sublieme pass. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Häny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 1:0

6e minuut.
Patilha verovert de bal door een tackle van achteren. Patilha geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosenberg de bal. Rahmad rent richting de bal. Rahmad geeft een lange en hoge pass. Catatau bokst de bal weg. Daar is Resende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dard rent richting de bal. Dard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 2:0

8e minuut.
Pascoal met een sublieme pass. Patilha is nu in balbezit. Häny onderschept slim de pass. Häny draait met de bal, schiet en ... Catatau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 3:0

10e minuut.
Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Dard rent richting de bal. Häny is nu in balbezit. Häny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata passt de bal met de wreef. Häny is nu in balbezit. Häny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 4:0

16e minuut.
Dard passt de bal zonder na te denken. Daar is Häny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patilha is nu in balbezit. Häny onderschept slim de pass. Häny haalt uit met een fantastische trap. Catatau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 5:0

21e minuut.
Dard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Häny de bal. Pistola speelt de bal door. Häny rent richting de bal. Häny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 6:0

26e minuut.
Demartino controleert de bal met de borst. Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demartino krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rahmad speelt de bal door. Häny is nu in balbezit. Häny met een sublieme pass. Dard rent richting de bal. Dard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 7:0

33e minuut.
Pistola rent richting de bal. Häny onderschept slim de pass. Häny passt de bal zonder na te denken. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Catatau trapt de bal weg. Demartino kopt de bal weg. Daar is Resende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 31%, Manchester Brazilian 69%.
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 8:0

58e minuut.
Karttunen met een sublieme pass. Häny rent richting de bal. Patilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patilha krijgt een gele kaart. Häny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demartino wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 9:0

74e minuut.
Pará is nu in balbezit. Pará geeft een hoge lob. Häny kopt de bal weg. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard haalt uit met een fantastische trap. Catatau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cârlea passt de bal met de wreef. Adıgözəlov geeft een hoge lob. Guler is nu in balbezit. Guler geeft een hoge lob. Patilha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rahmad neemt de hoekschop. Häny kopt de bal weg. Catatau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dard is nu in balbezit. Dard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 10:0

86e minuut.
Guler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler probeert naar een medespeler te passen. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard haalt uit met een fantastische trap. Catatau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 27%, Manchester Brazilian 73%.
Santa Lúcia FC - Manchester Brazilian 11:0