Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timão - FCG Fortaleza.EC
4-2-2-A-1 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král geeft een hoge lob. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava met een sublieme pass. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani geeft een lange en hoge pass. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuypers bokst de bal weg.

22e minuut.
Kielar geeft de bal voor. Pagodinho kopt de bal weg. Klungelig pakt De Santi de bal. Bridges bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridges haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Caçapava passt de bal zonder na te denken. Fappani speelt de bal door. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is De Santi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Santi. De Santi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 31%, Fortaleza.EC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timão - FCG - Fortaleza.EC 0:0

48e minuut.
Král onderschept slim de pass. Král geeft de bal voor. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Kuypers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De Santi passt de bal in één keer door. Caçapava rent richting de bal. Caçapava geeft de bal voor. Bridges is nu in balbezit. Bridges draait met de bal, schiet en ... Torreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sackmann is nu in balbezit. Sackmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timão - FCG - Fortaleza.EC 0:1

67e minuut.
Kielar speelt de bal door. Fappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fappani passt de bal in één keer door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuypers trapt de bal weg. Kielar kopt de bal weg. Borja rent richting de bal. Yakut onderschept slim de pass. Yakut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pagodinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kielar is nu in balbezit. Boyes begaat een overtreding. Boyes krijgt een gele kaart. Kielar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaagumets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fappani heeft problemen om de bal te vangen. Pagodinho begaat een overtreding. Pagodinho krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Fappani geeft de bal voor. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut passt de bal met de wreef. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timão - FCG - Fortaleza.EC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timão - FCG 42%, Fortaleza.EC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Timão - FCG - Fortaleza.EC 1:1