Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: real ma Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1381
real ma Brazil´ s team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Finazzi onderschept slim de pass. Finazzi probeert naar een medespeler te passen. Salles is nu in balbezit. Salles geeft een lange en hoge pass. Farias springt en kopt de bal. Zagalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Leme geeft een hoge lob. Inworp. Amaral met een snelle inworp. Picanha is nu in balbezit. Picanha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salles is nu in balbezit. Salles geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Farias de bal onder controle te krijgen. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Picanha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valente. Picanha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colméia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - Brazil´ s team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 40%, Brazil´ s team 60%.
real ma - Brazil´ s team 0:1

70e minuut.
Capixaba draait met de bal, schiet en ... Leme geeft een hoge lob. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Picanha is nu in balbezit. Picanha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Valente de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - Brazil´ s team 0:2

73e minuut.
Gaúcho geeft een hoge lob. Inworp. Parnaíba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picanha probeert de bal met de borst te controleren. Picanha haalt uit met een fantastische trap. Alvim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Patilha probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro speelt de bal door. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Farias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Finazzi de bal. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zagalo trapt de bal weg. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro draait met de bal, schiet en ... Zagalo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 54%, Brazil´ s team 46%.
real ma - Brazil´ s team 0:2