Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Bentossauro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2362
Bento FC PetFC
433 DO Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Dias geeft een hoge lob. Paraguai heeft problemen om de bal te vangen. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha speelt de bal door. Taffarel rent richting de bal. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Portela rent richting de bal. Portela probeert naar een medespeler te passen. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia passt de bal met de wreef. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 41%, PetFC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bento FC - PetFC 0:0

57e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Paraguai rent richting de bal. Paraguai passt de bal in één keer door. Taffarel rent richting de bal. Taffarel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Campos is nu in balbezit. Ponciano onderschept slim de pass. Ponciano passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap. Avelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Taffarel rent richting de bal. Taffarel geeft een hoge lob. Tanque is nu in balbezit. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita geeft een hoge lob. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel verovert de bal door een tackle van achteren. Taffarel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - PetFC 1:0

72e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano speelt de bal door. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. Avelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraguai speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 27%, PetFC 73%.
Bento FC - PetFC 1:0