Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: olapada Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2705
olapada Big Soccer FC
Normal Tactiek 5-3-2 OFICIAL
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 30
poor Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Menezes rent richting de bal. Rocha onderschept slim de pass. Rocha geeft een lange en hoge pass. Richetta rent richting de bal. Richetta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Araújo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:1

11e minuut.
Zavřel rent richting de bal. Zavřel geeft een lange en hoge pass. Crişan speelt de bal door. Richetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vulpeş heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeş geeft een lange en hoge pass. Gašpar kopt de bal weg. Richetta rent richting de bal. Richetta schiet op doel. Wink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:2

30e minuut.
Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha rent richting de bal. Rocha met een sublieme pass. Crişan geeft de bal voor. Klungelig pakt Gašpar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:3

36e minuut.
Richetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta passt de bal zonder na te denken. Gašpar rent richting de bal. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. Wink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olapada 68%, Big Soccer FC 32%.
olapada - Big Soccer FC 0:4

49e minuut.
Inworp. Crişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft een hoge lob. Richetta springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Vulpeş met een sublieme pass. Gašpar rent richting de bal. Gašpar schiet op doel. Cavalieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:5

53e minuut.
Rocha passt de bal in één keer door. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı passt de bal in één keer door. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Cavalieri rent richting de bal. Gašpar verovert de bal door een tackle van achteren. Gašpar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şipoş komt het veld opgelopen. Slavić komt het veld opgelopen. Robakiewicz komt het veld opgelopen. Messias komt het veld opgelopen. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gašpar met een sublieme pass. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz schiet op doel. Wink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:6

64e minuut.
Pataxó met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon passt de bal met de wreef. Şanlı met een sublieme pass. Gašpar rent richting de bal. Gašpar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Slavić verovert de bal door een tackle van achteren. Slavić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rolha de bal. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jee-Kwoon geeft een hoge lob. Gašpar maakt een snoekduik en kopt de bal. Wink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:7

79e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlı geeft een lange en hoge pass. Gašpar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:8

80e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Jee-Kwoon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şanlı de bal. Şanlı geeft de bal voor. Robakiewicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pataxó is nu in balbezit. Robakiewicz onderschept slim de pass. Araújo rent richting de bal. Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Robakiewicz draait met de bal, schiet en ... Wink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavřel met de inworp. Şanlı geeft de bal voor. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Robakiewicz passt de bal in één keer door. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olapada 78%, Big Soccer FC 22%.
olapada - Big Soccer FC 0:9