Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meiser E.C Bento FC
442 Tactiek 433 DO
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 25.1
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Paderewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha is nu in balbezit. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski schiet op doel. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 1:0

7e minuut.
Pelizzaro speelt de bal door. Daar is Krulj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj geeft de bal voor. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Banişevski verovert de bal door een tackle van achteren. Banişevski passt de bal met de wreef. Krulj is nu in balbezit. Krulj draait met de bal, schiet en ... Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro verovert de bal door een tackle van achteren. Pelizzaro passt de bal met de wreef. Krulj rent richting de bal. Krulj draait met de bal, schiet en ... Siqueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rocha kopt de bal weg. Paraguai heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro met een sublieme pass. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 2:0

33e minuut.
Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj speelt de bal door. Paderewski rent richting de bal. Paderewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 3:0

34e minuut.
Vilhena passt de bal zonder na te denken. Paderewski rent richting de bal. Paderewski passt de bal zonder na te denken. Krulj is nu in balbezit. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Siqueira bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Corsini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krulj is nu in balbezit. Krulj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Banişevski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noronha de bal. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap. Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 30%, Bento FC 70%.
Meiser E.C - Bento FC 4:0

48e minuut.
Siqueira met een sublieme pass. Banişevski rent richting de bal. Banişevski geeft de bal voor. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Paderewski probeert naar een medespeler te passen. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena passt de bal met de wreef. Krulj rent richting de bal. Krulj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paderewski rent richting de bal. Krulj rent richting de bal. Noronha verovert de bal door een tackle van achteren. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 5:0

57e minuut.
Banişevski passt de bal met de wreef. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj passt de bal in één keer door. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Siqueira met een sublieme pass. Banişevski controleert de bal met de borst. Banişevski passt de bal in één keer door. Paderewski rent richting de bal. Paderewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rocha rent richting de bal. Banişevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banişevski passt de bal met de wreef. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu passt de bal in één keer door. Krulj is nu in balbezit. Krulj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Domingos trapt de bal weg. Banişevski kopt de bal weg. Klungelig pakt Krulj de bal. Krulj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 6:0

71e minuut.
Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj rent richting de bal. Krulj draait met de bal, schiet en ... Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 7:0

76e minuut.
Doeltrap. Peralta komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Noronha rent richting de bal. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lamy onderschept slim de pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta geeft een lange en hoge pass. Krulj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meiser E.C - Bento FC 8:0

86e minuut.
Krulj speelt de bal door. Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal met de wreef. Krulj is nu in balbezit. Krulj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 29%, Bento FC 71%.
Meiser E.C - Bento FC 8:0