Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Soccer FC noite
5-3-2 OFICIAL Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
weak Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vulpeş heeft problemen om de bal te vangen. Morais rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Messias. Morais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisboa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barbosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bueno is nu in balbezit. Morais is nu in balbezit. Olak onderschept slim de pass. Olak geeft een hoge lob. Carmelo bokst de bal weg.

22e minuut.
Gašpar rent richting de bal. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar onderschept slim de pass. Rigon rent richting de bal. Rigon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rigon de bal. Rigon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak speelt de bal door. Pedalada rent richting de bal. Gašpar verovert de bal door een tackle van achteren. Gašpar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Soccer FC 39%, noite 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Soccer FC - noite 0:0

51e minuut.
Pelé rent richting de bal. Olak verovert de bal door een tackle van achteren. Olak passt de bal zonder na te denken. Rigon rent richting de bal. Rigon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gašpar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rossato komt het veld opgelopen. Şanlı komt het veld opgelopen. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen. Mardones komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lisboa heeft problemen om de bal te vangen. Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı met een sublieme pass. Gašpar rent richting de bal. Gašpar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mosquito met een snelle inworp. Pelé is nu in balbezit. Şanlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şanlı krijgt een gele kaart. Pelé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelé neemt zijn aanloop. Paal! verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Soccer FC 39%, noite 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Big Soccer FC - noite 0:0