Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions F.C Rio Branco
Normal Tactiek 4-1-2-1-2 SLDSLA
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas passt de bal met de wreef. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark rent richting de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ... Sotero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amorim heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nordmark onderschept slim de pass. Nordmark speelt de bal door. Daar is Barylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Sotero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel. Sotero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gava kopt de bal weg. Hristovski rent richting de bal. Hristovski geeft de bal voor. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Nordmark de bal. Nordmark passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel. Sotero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:1

23e minuut.
Paraschivu met een snelle inworp. Hristovski rent richting de bal. Hristovski passt de bal zonder na te denken. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:2

27e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Barylewski rent richting de bal. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark draait met de bal, schiet en ... Sotero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:3

30e minuut.
Daar is Tanque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu speelt de bal door. Nordmark heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Amorim probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Pelotas heeft problemen om de bal te vangen. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Sotero bokst de bal weg.

32e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Rosalém kopt de bal weg. Hristovski geeft een lange en hoge pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:4

36e minuut.
Hristovski met een sublieme pass. Paraschivu met een sublieme pass. Barylewski rent richting de bal. Barylewski schiet op doel. Sotero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:5

44e minuut.
Tsiartas kopt de bal weg. Daar is Tanque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barylewski is nu in balbezit. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Livaja komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dănciulescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 71%, Rio Branco 29%.
Champions F.C - Rio Branco 0:5

46e minuut.
Gullsvåg komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas passt de bal zonder na te denken. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tanque is nu in balbezit. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark schiet op doel. Sotero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:6

79e minuut.
Hristovski met een sublieme pass. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski passt de bal met de wreef. Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gullsvåg probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas probeert naar een medespeler te passen. Barylewski is nu in balbezit. Barylewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Rio Branco 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 80%, Rio Branco 20%.
Champions F.C - Rio Branco 0:7