Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube Bahia.FC
343 Tactiek Nino
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 34.6
very good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Dumitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Ratatá is nu in balbezit. Ratatá draait met de bal, schiet en ... Senderowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 0:1

4e minuut.
Korkea-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Korkea-aho passt de bal zonder na te denken. Dumitrescu rent richting de bal. Dimák rent richting de bal. Dimák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute rent richting de bal. Mamute geeft een hoge lob. Jackel rent richting de bal. Jackel haalt uit met een fantastische trap. Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nizzola probeert naar een medespeler te passen. Petović met een sublieme pass. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu passt de bal met de wreef. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Namazov geeft de bal voor. Inworp. Răscanu met de inworp. Jackel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackel draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 1:1

25e minuut.
Răscanu is nu in balbezit. Răscanu geeft een hoge lob. Lombrea probeert de bal met de borst te controleren. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 2:1

31e minuut.
Korkea-aho probeert naar een medespeler te passen. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Dimák rent richting de bal. Dimák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ratatá passt de bal met de wreef. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu geeft een hoge lob. Dumitrescu probeert de bal met de borst te controleren. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cosyn komt het veld opgelopen. Kurtz komt het veld opgelopen. Dumitrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Namazov met een sublieme pass. Daar is Ratatá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá schiet op doel. Senderowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Patury de bal. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 53%, Bahia.FC 47%.
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 2:1

64e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Mansur geeft een hoge lob. Daar is Mamute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratatá rent richting de bal. Ratatá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 2:2

65e minuut.
Dunga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák passt de bal zonder na te denken. Cosyn met een sublieme pass. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nizzola passt de bal zonder na te denken. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosyn maakt een afschuwelijke overtreding. Răscanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Răscanu kan niet meer verder spelen. Hálka komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nizzola geeft een hoge lob. Lombrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jackel. Jackel krijgt een gele kaart. Lombrea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lombrea kan niet meer verder spelen. Mettraux komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Namazov speelt de bal door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga speelt de bal door. Güçlütürk rent richting de bal. Güçlütürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Namazov heeft problemen om de bal te vangen. Namazov geeft de bal voor. Dumitrescu kopt de bal weg. Ratatá rent richting de bal. Ratatá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stupf is nu in balbezit. Stupf geeft de bal voor. Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Dimák rent richting de bal. Dimák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 51%, Bahia.FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voltaço Futebol Clube - Bahia.FC 2:2