Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.26
  • Stadion: digs_ Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2924
digs_ CR Flamengo duque de caxias RJ
Normal Tactiek 4-5-1 modificada
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Carmelo met een sublieme pass. Inworp. Rontini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanakaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanakaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:1

3e minuut.
Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty geeft de bal voor. Malakyan kopt de bal weg. Kanakaris is nu in balbezit. Kanakaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:2

8e minuut.
Batty met een sublieme pass. Dzienis rent richting de bal. Itaqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Itaqui krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pešterac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Priks komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Priks speelt de bal door. Kanakaris rent richting de bal. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel. Repeteco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:3

33e minuut.
Doeltrap. Rios trapt de bal weg. Amariei kopt de bal weg. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan draait met de bal, schiet en ... Repeteco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Kanakaris rent richting de bal. Kanakaris draait met de bal, schiet en ... Repeteco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:4

38e minuut.
Malakyan probeert naar een medespeler te passen. Batty is nu in balbezit. Batty passt de bal zonder na te denken. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan schiet op doel. Repeteco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis passt de bal met de wreef. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan haalt uit met een fantastische trap. Repeteco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: digs_ 69%, CR Flamengo duque de caxias RJ 31%.
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:5

47e minuut.
Rontini controleert de bal met de borst. Guerra begaat een overtreding. Rontini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leão met een snel genomen vrije trap. Rios kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanakaris de bal. Kanakaris schiet op doel. Repeteco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Batty geeft de bal voor. Aleixo probeert de bal met de borst te controleren. Malakyan is nu in balbezit. Malakyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:6

53e minuut.
Łączka komt het veld opgelopen. Kembrowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rontini kopt de bal weg. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka passt de bal met de wreef. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Batty geeft een lange en hoge pass. Carmelo probeert de bal met de borst te controleren. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Łączka schiet op doel. Pancinha met een sublieme pass. Klungelig pakt Rochetti de bal. Batty is nu in balbezit. Batty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Itaqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łączka is nu in balbezit. Łączka probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:7

61e minuut.
Repeteco met een harde bal richting middenveld. Guerra kopt de bal weg. Łączka rent richting de bal. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dzienis kopt de bal weg. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski passt de bal zonder na te denken. Łączka rent richting de bal. Łączka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Itaqui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rontini met de inworp. Łączka heeft problemen om de bal te vangen. Łączka haalt uit met een fantastische trap. Repeteco bokst de bal weg.

78e minuut.
Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Rochetti is nu in balbezit. Batty onderschept slim de pass. Batty geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pancinha de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Repeteco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rontini kopt de bal weg. Daar is Kembrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka onderschept slim de pass. Łączka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei met een sublieme pass. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:8

85e minuut.
Łączka is nu in balbezit. Kembrowski is nu in balbezit. Łączka is nu in balbezit. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:9

87e minuut.
Batty onderschept slim de pass. Batty probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Łączka rent richting de bal. Łączka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:10

90e minuut.
Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rochetti de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: digs_ 75%, CR Flamengo duque de caxias RJ 25%.
digs_ - CR Flamengo duque de caxias RJ 0:11