Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOARES FC digs_
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ramos speelt de bal door. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno probeert naar een medespeler te passen. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zanato onderschept slim de pass. Zanato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ximenes de bal. Goiano rent richting de bal. Goiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moreno met de inworp. Lacerda geeft een hoge lob. Sabino kopt de bal weg. Pimpão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Aleixo is nu in balbezit. Aleixo geeft een hoge lob. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Pimpão rent richting de bal. Pimpão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOARES FC - digs_ 0:1

28e minuut.
Carmelo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzarini met de inworp. Magno is nu in balbezit. Magno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aleixo geeft een hoge lob. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimpão onderschept slim de pass. Pimpão haalt uit met een fantastische trap. da Cunha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOARES FC - digs_ 0:2

41e minuut.
Magno rent richting de bal. Magno passt de bal in één keer door. Rios rent richting de bal. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano draait met de bal, schiet en ... Repeteco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ximenes probeert de bal aan de voet te houden. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOARES FC - digs_ 1:2

45e minuut.
Ximenes geeft een hoge lob. Inworp. Lazzarini met de inworp. Magno is nu in balbezit. Magno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOARES FC - digs_ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOARES FC 30%, digs_ 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOARES FC - digs_ 2:2

53e minuut.
Aleixo is nu in balbezit. Magno verovert de bal door een tackle van achteren. Magno met een sublieme pass. Goiano rent richting de bal. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Repeteco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Arriaga passt de bal in één keer door. Aleixo is nu in balbezit. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano schiet op doel. Repeteco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOARES FC - digs_ 3:2

65e minuut.
Lima geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacerda met een snelle inworp. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zanato onderschept slim de pass. Zanato geeft een hoge lob. Goiano rent richting de bal. Magno is nu in balbezit. Magno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOARES FC - digs_ 4:2

70e minuut.
Pimpão verovert de bal door een tackle van achteren. Pimpão met een sublieme pass. Aleixo is nu in balbezit. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano schiet op doel. Repeteco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Magno de bal. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOARES FC 31%, digs_ 69%.
SOARES FC - digs_ 4:2