Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pirata sport club S. C. Corinthians Paulista
Normal Tactiek Tát.2
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Lenza verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler passt de bal in één keer door. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto onderschept slim de pass. Tomiotto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:1

14e minuut.
Sükösd geeft een lange en hoge pass. Misiurek is nu in balbezit. Petry begaat een overtreding. Petry krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jankura is nu in balbezit. Jankura geeft de bal voor. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Proença is nu in balbezit. Poenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Tomiotto heeft problemen om de bal te vangen. Tomiotto schiet op doel. Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:2

29e minuut.
Poenisch geeft een hoge lob. Tomiotto rent richting de bal. Tomiotto passt de bal met de wreef. Porumbel rent richting de bal. Porumbel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Misiurek rent richting de bal. Lenza rent richting de bal. Misiurek begaat een overtreding. Misiurek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Misiurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenza is nu in balbezit. Maschinot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Maschinot met een sublieme pass. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel draait met de bal, schiet en ... Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:3

38e minuut.
Proença kopt de bal weg. Mirandinha is nu in balbezit. Met opzet legt Tomiotto zijn tegenspeler op de grond. Tomiotto krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tomiotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badura komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Misiurek geeft een lange en hoge pass. Maschinot is nu in balbezit. Petry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petry krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Maschinot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maschinot neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Azevedo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 72%, S. C. Corinthians Paulista 28%.
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:3

49e minuut.
Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek speelt de bal door. Porumbel rent richting de bal. Porumbel schiet op doel. Azevedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:4

54e minuut.
Poenisch met een sublieme pass. Prado is nu in balbezit. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Coelho passt de bal met de wreef. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch passt de bal met de wreef. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Badura is nu in balbezit. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel schiet op doel. Azevedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:5

77e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha geeft de bal voor. Sükösd kopt de bal weg. Klungelig pakt Porumbel de bal. Porumbel haalt uit met een fantastische trap. Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pirata sport club 80%, S. C. Corinthians Paulista 20%.
pirata sport club - S. C. Corinthians Paulista 0:5