Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.27
  • Stadion: crv Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3022
crv Topet10
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Pujalte rent richting de bal. Pujalte met een sublieme pass. Paes rent richting de bal. Andralas onderschept slim de pass. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Flausino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:1

13e minuut.
Paes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Magalhães de bal. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnakri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:2

22e minuut.
Mnakri passt de bal zonder na te denken. Paes rent richting de bal. Paes geeft de bal voor. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:3

24e minuut.
Rubio geeft de bal voor. Andralas kan de bal niet met de borst controleren. Lima maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lima naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Rubio met een snelle inworp. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri geeft een hoge lob. Andralas maakt een snoekduik en kopt de bal. Flausino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:4

28e minuut.
Rubio met een sublieme pass. Andralas rent richting de bal. Mnakri is nu in balbezit. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Munaretti probeert naar een medespeler te passen. Rubio rent richting de bal. Rubio met een sublieme pass. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Flausino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:5

42e minuut.
Daar is Paes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khoury neemt de hoekschop. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... Flausino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crv - Topet10 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 74%, Topet10 26%.
crv - Topet10 0:6

49e minuut.
Alencar met een sublieme pass. Urrea is nu in balbezit. Urrea passt de bal in één keer door. Khoury rent richting de bal. Khoury geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pujalte is nu in balbezit. Pujalte passt de bal zonder na te denken. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. Flausino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Rubio met een sublieme pass. Andralas rent richting de bal. Mnakri is nu in balbezit. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tostão is nu in balbezit. Magalhães geeft een lange en hoge pass. Łachowski kopt de bal weg. Pujalte rent richting de bal. Pujalte probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mnakri probeert naar een medespeler te passen. Rubio is nu in balbezit. Rubio met een sublieme pass. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pujalte passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andralas de bal. Mnakri rent richting de bal. Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tostão geeft de bal voor. Passarela kopt de bal weg. Klungelig pakt Paes de bal. Mnakri rent richting de bal. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Urrea met een sublieme pass. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury geeft een hoge lob. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pujalte kopt de bal weg. Mnakri rent richting de bal. Paes rent richting de bal. Mnakri onderschept slim de pass. Mnakri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ... Flausino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crv 72%, Topet10 28%.
crv - Topet10 0:6