Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Leipzig FC Waldrast
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Auermann probeert naar een medespeler te passen. Nehrig rent richting de bal. Basler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basler krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alm rent richting de bal. Neumann onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nehrig. Nehrig krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Nonnenmacher met een snelle inworp. Hollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Warnken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Boenisch komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Leipzig - FC Waldrast 0:1

27e minuut.
Daar is Warnken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberla rent richting de bal. Haberla passt de bal met de wreef. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann geeft de bal voor. Kählau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gallas met een sublieme pass. Abraham is nu in balbezit. Abraham speelt de bal door. Nonnenmacher rent richting de bal. Nonnenmacher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kählau trapt de bal weg van het doel. Jenning kopt de bal weg. Mayerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Leipzig 52%, FC Waldrast 48%.
FK Leipzig - FC Waldrast 0:1

52e minuut.
Nonnenmacher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pochmann is nu in balbezit. Pochmann geeft een hoge lob. Gallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Windfuhr met een harde bal richting middenveld. Warnken kopt de bal weg. Mayerer is nu in balbezit. Mayerer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Haberla is nu in balbezit. Nehrig verovert de bal door een tackle van achteren. Nehrig speelt de bal door. Mayerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayerer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Leipzig - FC Waldrast 1:1

70e minuut.
Neumann is nu in balbezit. Nehrig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neumann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Jenning passt de bal zonder na te denken. Mayerer rent richting de bal. Boenisch rent richting de bal. Mayerer onderschept slim de pass. Mayerer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Leipzig 45%, FC Waldrast 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Leipzig - FC Waldrast 1:1