Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basche United K.P. Polanki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 25.1
adequate Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Oelmann onderschept slim de pass. Daar is Rosswinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiegers rent richting de bal. Maicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maicher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oelmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grass komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Packert speelt de bal door. Oberbeck heeft problemen om de bal te vangen. Oberbeck passt de bal in één keer door. Druck bereikt de bal nog maar net als eerste. Druck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basche United - K.P. Polanki 0:1

22e minuut.
Beerenberg probeert de bal met de borst te controleren. Büschler is nu in balbezit. Büschler passt de bal zonder na te denken. Maicher is nu in balbezit. Maicher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jeromin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basche United - K.P. Polanki 1:1

31e minuut.
Büschler rent richting de bal. Wormsbecher geeft de bal voor. Klungelig pakt Plagens de bal. Druck is nu in balbezit. Druck schiet op doel. Stahlgiesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basche United - K.P. Polanki 1:2

36e minuut.
Malachowski met een sublieme pass. Maftei is nu in balbezit. Maftei speelt de bal door. Maicher is nu in balbezit. Maicher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basche United 62%, K.P. Polanki 38%.
Basche United - K.P. Polanki 1:2

54e minuut.
Däschner rent richting de bal. Däschner geeft een lange en hoge pass. Daar is Büschler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büschler schiet op doel. Jeromin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basche United - K.P. Polanki 2:2

90e minuut.
Johannsmann geeft een hoge lob. Inworp. Beerenberg met een snelle inworp. Wormsbecher rent richting de bal. Wormsbecher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basche United 46%, K.P. Polanki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basche United - K.P. Polanki 2:2