Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravelin Cannoneers Basche United
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 25.3
adequate Schieten average
weak Passen weak
adequate Verdedigen weak


15e minuut.
Herwerth is nu in balbezit. Formenoy onderschept slim de pass. Formenoy probeert naar een medespeler te passen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 1:0

20e minuut.
Büschler is nu in balbezit. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy probeert naar een medespeler te passen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Stahlgiesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Johannsmann de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Formenoy geeft een hoge lob. Plagens bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Stahlgiesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pingitzer rent richting de bal. Büschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy met een sublieme pass. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 2:0

38e minuut.
Naake probeert naar een medespeler te passen. Formenoy is nu in balbezit. Formenoy speelt de bal door. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap. Stahlgiesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 35%, Basche United 65%.
Ravelin Cannoneers - Basche United 2:0

53e minuut.
Steels passt de bal in één keer door. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy passt de bal zonder na te denken. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 3:0

58e minuut.
Stahlgiesser met een harde bal richting middenveld. Hertl probeert naar een medespeler te passen. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer draait met de bal, schiet en ... Stahlgiesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 4:0

61e minuut.
Inworp. Brandibock komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Socaciu geeft een lange en hoge pass. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy passt de bal met de wreef. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap. Stahlgiesser bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingensiep komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Brandibock kopt de bal weg. Klungelig pakt Herwerth de bal. Formenoy probeert naar een medespeler te passen. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 5:0

73e minuut.
Bahar geeft de bal voor. Kohlmeyer probeert naar een medespeler te passen. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Stahlgiesser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brandibock kopt de bal weg. Daar is Socaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herwerth is nu in balbezit. Formenoy verovert de bal door een tackle van achteren. Formenoy passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pistorius geeft een lange en hoge pass. Stahlgiesser probeert naar een medespeler te passen. Formenoy kopt de bal weg. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Formenoy onderschept slim de pass. Formenoy speelt de bal door. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Stahlgiesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Basche United 6:0

88e minuut.
Pistorius heeft problemen om de bal te vangen. Pistorius geeft de bal voor. Formenoy kopt de bal weg. Benz rent richting de bal. Benz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 28%, Basche United 72%.
Ravelin Cannoneers - Basche United 6:0