Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juniorbull TUS Alstertal
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Eberhardt trapt de bal weg van het doel. Feger heeft problemen om de bal te vangen. Blume speelt de bal door. Simak rent richting de bal. Simak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - TUS Alstertal 0:1

32e minuut.
Waldner is nu in balbezit. Manglitz onderschept slim de pass. Manglitz met een sublieme pass. Oettel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oettel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Colberg met een sublieme pass. Simak is nu in balbezit. Machwirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak verovert de bal door een tackle van achteren. Simak haalt uit met een fantastische trap. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Waldner met de inworp. Daun rent richting de bal. Daun met een sublieme pass. Oettel rent richting de bal. Oettel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 47%, TUS Alstertal 53%.
Juniorbull - TUS Alstertal 0:1

52e minuut.
Giegerich rent richting de bal. Giegerich passt de bal in één keer door. Thielen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blume rent richting de bal. Blume haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - TUS Alstertal 0:2

54e minuut.
Blume rent richting de bal. Blume passt de bal zonder na te denken. Colberg met een sublieme pass. Simak is nu in balbezit. Simak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Förster trapt de bal weg van het doel. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een lange en hoge pass. Oettel heeft problemen om de bal te vangen. Daun rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Colberg passt de bal met de wreef. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner geeft de bal voor. Giegerich rent richting de bal. Giegerich met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blume onderschept slim de pass. Blume probeert naar een medespeler te passen. Simak rent richting de bal. Simak draait met de bal, schiet en ... Snehotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juniorbull - TUS Alstertal 0:3

81e minuut.
Feger geeft een lange en hoge pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins geeft een hoge lob. Blume bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume draait met de bal, schiet en ... Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giegerich neemt de hoekschop. Reluga heeft problemen om de bal te vangen. Simak bereikt de bal nog maar net als eerste. Simak schiet op doel. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blume rent richting de bal. Blume schiet op doel. Snehotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capellan heeft problemen om de bal te vangen. Blume rent richting de bal. Blume schiet op doel. Snehotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juniorbull 59%, TUS Alstertal 41%.
Juniorbull - TUS Alstertal 0:3