Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greifswald FC Petertiwn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Siedl met de inworp. Gabert is nu in balbezit. Labuske legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labuske krijgt een gele kaart. Gabert raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gabert neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Obermeier rent richting de bal. Gabert rent richting de bal. Gabert passt de bal in één keer door. Hauptmeister heeft problemen om de bal te vangen. Hauptmeister schiet op doel. Kirchheim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Greifswald FC - Petertiwn 1:0

10e minuut.
Obermeier is nu in balbezit. Lachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmann met een sublieme pass. Nabert rent richting de bal. Nabert haalt uit met een fantastische trap. Bökle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kämper probeert de bal aan de voet te houden. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kämper moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kämper schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Ton met een sublieme pass. Knöpfle is nu in balbezit. Knöpfle passt de bal met de wreef. Nabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Loré geeft een hoge lob. Siedl probeert de bal aan de voet te houden. Labuske bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuske geeft een lange en hoge pass. Nabert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Umbach geeft een hoge lob. Nabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermeier is nu in balbezit. Lachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kirchheim trapt de bal weg van het doel. Daar is Lachmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermeier begaat een overtreding. Obermeier krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lachmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Labuske zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Loré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabert rent richting de bal. Nabert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greifswald FC - Petertiwn 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greifswald FC 53%, Petertiwn 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greifswald FC - Petertiwn 1:1

52e minuut.
Campa rent richting de bal. Campa geeft de bal voor. Hauptmeister kopt de bal weg. Daar is Gabert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pilters heeft problemen om de bal te vangen. Nabert is nu in balbezit. Nabert passt de bal in één keer door. Lachmann rent richting de bal. Lachmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greifswald FC 40%, Petertiwn 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greifswald FC - Petertiwn 1:1