Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petertiwn Greifswald FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Uhlig is nu in balbezit. Uhlig geeft een lange en hoge pass. Ibisler geeft een lange en hoge pass. Hauptmeister rent richting de bal. Hauptmeister haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Campa geeft een lange en hoge pass. Teklote kopt de bal weg. Uhlig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemben verovert de bal door een tackle van achteren. Bemben haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petertiwn - Greifswald FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 65%, Greifswald FC 35%.
Petertiwn - Greifswald FC 0:1

49e minuut.
Nikulski onderschept slim de pass. Nikulski probeert naar een medespeler te passen. Nabert is nu in balbezit. Lachmann rent richting de bal. Lachmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Fahrenbach geeft een hoge lob. Inworp. Huscher met de inworp. Bemben rent richting de bal. Bemben schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Teklote met een sublieme pass. Bemben heeft problemen om de bal te vangen. Uhlig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bemben raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Uhlig geeft de bal voor. Lachmann is nu in balbezit. Nabert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabert schiet op doel. Loré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Umbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Voigt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voigt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Umbach met een snelle inworp. Voigt met een sublieme pass. Nabert is nu in balbezit. Nabert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Petertiwn - Greifswald FC 1:1

85e minuut.
Obermeier met een sublieme pass. Uhlig is nu in balbezit. Hauptmeister begaat een overtreding. Uhlig raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Uhlig kan niet meer verder spelen. Packroff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petertiwn 38%, Greifswald FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petertiwn - Greifswald FC 1:1