Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Friburg TSV Alpacca
Normal Tactiek Sweep
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Inworp. Meriaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoge rent richting de bal. Hoge draait met de bal, schiet en ... Waldner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburg - TSV Alpacca 0:1

12e minuut.
Hoge kopt de bal weg. Fares is nu in balbezit. Noto begaat een overtreding. Fares raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fares kan niet meer verder spelen. Brunner komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Ochs controleert de bal met de borst. Engelhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Hämpke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hämpke krijgt een gele kaart. Engelhardt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburg - TSV Alpacca 0:2

21e minuut.
Hoge is nu in balbezit. Hoge met een sublieme pass. Dahmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hämpke is nu in balbezit. Engelhardt onderschept slim de pass. Engelhardt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Noto de bal. Noto draait met de bal, schiet en ... Gahde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburg - TSV Alpacca 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburg 51%, TSV Alpacca 49%.
SC Friburg - TSV Alpacca 0:3

54e minuut.
Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noto passt de bal in één keer door. Engelhardt is nu in balbezit. Engelhardt draait met de bal, schiet en ... Waldner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Friburg - TSV Alpacca 0:4

56e minuut.
Ochs probeert naar een medespeler te passen. Meriaux heeft problemen om de bal te vangen. Meriaux speelt de bal door. Noto is nu in balbezit. Noto schiet op doel. Gahde bokst de bal weg.

64e minuut.
Brunner rent richting de bal. Brunner probeert naar een medespeler te passen. Nuschele is nu in balbezit. Dahmen is nu in balbezit. Dahmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Uhlenhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Jenert onderschept slim de pass. Jenert probeert naar een medespeler te passen. Weismüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Weismüller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Friburg 57%, TSV Alpacca 43%.
SC Friburg - TSV Alpacca 0:4