Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:55
  • Competitiewedstrijd: Regionalliga.08
  • Stadion: Unna Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1346
Hamzloui FC Einhell
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Glitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf passt de bal met de wreef. Bucholz rent richting de bal. Bucholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - FC Einhell 0:1

3e minuut.
Bucholz rent richting de bal. Adamiak begaat een overtreding. Bucholz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichel met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Glitter de bal. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Collet is nu in balbezit. Ton verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gottinger. Gottinger krijgt een gele kaart. Ton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ton met een snel genomen vrije trap. Penning bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Walgenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Walgenbach speelt de bal door. Heidemann met een sublieme pass. Jeckle is nu in balbezit. Jeckle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ton is nu in balbezit. Bucholz rent richting de bal. Bucholz probeert naar een medespeler te passen. Schlupf is nu in balbezit. Schlupf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bucholz is nu in balbezit. Bucholz passt de bal met de wreef. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ... Penning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - FC Einhell 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bucholz de bal onder controle te krijgen. Adamiak is nu in balbezit. Schlupf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schlupf krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bakker onderschept slim de pass. Walgenbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bakker met een snel genomen vrije trap. Daar is Glitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimpfelmoser is nu in balbezit. Dimpfelmoser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pfrommer kopt de bal weg. Jeckle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfahl rent richting de bal. Jeckle onderschept slim de pass. Jeckle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - FC Einhell 1:2

43e minuut.
Jeckle onderschept slim de pass. Jeckle geeft een lange en hoge pass. Pfahl kopt de bal weg. Jeckle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeckle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 63%, FC Einhell 37%.
Hamzloui - FC Einhell 1:2

47e minuut.
Bucholz speelt de bal door. Schlupf rent richting de bal. Schlupf passt de bal met de wreef. Dimpfelmoser rent richting de bal. Dimpfelmoser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - FC Einhell 1:3

48e minuut.
Jeckle met een sublieme pass. Pfrommer heeft problemen om de bal te vangen. Pfrommer geeft een hoge lob. Jeckle is nu in balbezit. Jeckle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bakker rent richting de bal. Köster is nu in balbezit. Köster passt de bal met de wreef. Schlupf rent richting de bal. Schlupf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Blum met een harde bal richting middenveld. Bucholz kopt de bal weg. Daar is Glitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlupf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlupf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Köster met een snelle inworp. Dimpfelmoser rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Walgenbach ... Strafschop! Dimpfelmoser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dimpfelmoser kan niet meer verder spelen. Wirtz komt het veld opgelopen. Schlupf neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamzloui - FC Einhell 1:4

88e minuut.
Walgenbach is nu in balbezit. Bakker geeft de bal voor. Walgenbach probeert de bal aan de voet te houden. Bucholz is nu in balbezit. Bucholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamzloui 58%, FC Einhell 42%.
Hamzloui - FC Einhell 1:4