Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:58
  • Competitiewedstrijd: CFA.04
  • Stadion: Onze Aquitain Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1665
Onze Aquitain Neyaak
451 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Bouvard onderschept slim de pass. Bouvard probeert naar een medespeler te passen. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvard is nu in balbezit. Bouvard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Duchesne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Neyaak 1:0

19e minuut.
Delmas rent richting de bal. Delmas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duchesne de bal. Baroña onderschept slim de pass. Baroña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baroña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tousset komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Pora rent richting de bal. Pora passt de bal zonder na te denken. Tousset rent richting de bal. Tousset schiet op doel. Leprince werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Neyaak 2:0

40e minuut.
Vigier is nu in balbezit. Delmas onderschept slim de pass. Delmas probeert naar een medespeler te passen. Tousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousset draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 42%, Neyaak 58%.
Onze Aquitain - Neyaak 2:0

49e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora passt de bal met de wreef. Bouvard probeert naar een medespeler te passen. Tousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fanni met een snelle inworp. Pora is nu in balbezit. Pora probeert naar een medespeler te passen. Bouvard is nu in balbezit. Bouvard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Beaudier geeft de bal voor. Declercq geeft een lange en hoge pass. Jimenez kopt de bal weg. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bouvard passt de bal zonder na te denken. Cordier speelt de bal door. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora rent richting de bal. Rousselet speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Onze Aquitain - Neyaak 3:0

75e minuut.
Marquès speelt de bal door. Beaudier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maisonneuve. Maisonneuve krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Jimenez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez geeft een lange en hoge pass. Beaudier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvard rent richting de bal. Bouvard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duchesne geeft de bal voor. Vigier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cordier. Cordier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onze Aquitain 42%, Neyaak 58%.
Onze Aquitain - Neyaak 3:0