Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Castello Capiscione
MW Tactiek serie B d
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten very good
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Lisztes is nu in balbezit. Lisztes geeft de bal voor. Minulescu is nu in balbezit. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Archip geeft een lange en hoge pass. Gavino bokst de bal weg. Ciuchină rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 0:1

7e minuut.
de Beucker met een sublieme pass. Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński passt de bal zonder na te denken. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap. Gavino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ursprung rent richting de bal. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 0:2

11e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn passt de bal zonder na te denken. Drzewiński speelt de bal door. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rongioletti speelt de bal door. Archip is nu in balbezit. Bistarini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bistarini krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Ciuchină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursprung rent richting de bal. Vieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vieri krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kusz kopt de bal weg. Sannelli rent richting de bal. Archip met een sublieme pass. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serbanescu geeft een hoge lob. Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sannelli krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De Bruyn rent richting de bal. Serbanescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Bruyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Beucker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung schiet op doel. Gavino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 0:3

37e minuut.
De Bruyn passt de bal zonder na te denken. Ursprung rent richting de bal. Kusz onderschept slim de pass. Kusz geeft de bal voor. Bistarini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wnęk niet meer kan verder spelen. Carpitella komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Serbanescu onderschept slim de pass. Drzewiński is nu in balbezit. Serbanescu begaat een overtreding. Serbanescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 55%, Capiscione 45%.
SS Castello - Capiscione 0:3

48e minuut.
Latrofa kopt de bal weg. Lisztes probeert de bal aan de voet te houden. Bistarini is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bistarini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 1:3

54e minuut.
Sannelli met een snelle inworp. Archip is nu in balbezit. Archip geeft een lange en hoge pass. Ciuchină krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 1:4

56e minuut.
De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn passt de bal in één keer door. Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński geeft een lange en hoge pass. Ciuchină springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 1:5

68e minuut.
Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip speelt de bal door. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Castello - Capiscione 1:6

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drzewiński met de inworp. De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn geeft de bal voor. Ciuchină maakt een snoekduik en kopt de bal. Gavino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Archip passt de bal met de wreef. Vieri rent richting de bal. Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină schiet op doel. Gavino bokst de bal weg. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Castello 51%, Capiscione 49%.
SS Castello - Capiscione 1:6