Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Cilentana
Borgo3largalto Tactiek 433
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten excellent
average Passen adequate
average Verdedigen very good


7e minuut.
Casasola speelt de bal door. Lama probeert de bal met de borst te controleren. Lama probeert naar een medespeler te passen. Hobai rent richting de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Naliato is nu in balbezit. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliato maakt een afschuwelijke overtreding. Lama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Krüger rent richting de bal. Krüger passt de bal zonder na te denken. Beasley rent richting de bal. Beasley haalt uit met een fantastische trap. Mariluan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 1:0

14e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio rent richting de bal. James onderschept slim de pass. Zengin is nu in balbezit. Zengin draait met de bal, schiet en ... Paal! Penaldo rent richting de bal. Penaldo passt de bal met de wreef. Zengin is nu in balbezit. Zengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Football Club - Cilentana 1:1

15e minuut.
Krüger met een sublieme pass. Klungelig pakt Zengin de bal. Hobai rent richting de bal. Hobai schiet op doel. Casasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 1:2

23e minuut.
Hobai rent richting de bal. Machelli onderschept slim de pass. Zengin onderschept slim de pass. Zengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 1:3

23e minuut.
Krüger probeert naar een medespeler te passen. Battiati rent richting de bal. Zengin onderschept slim de pass. Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Juhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhani geeft een lange en hoge pass. Atachi is nu in balbezit. Atachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:3

30e minuut.
Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz geeft de bal voor. Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai onderschept slim de pass. Hobai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fajdowicz speelt de bal door. Cederiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederiks passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. James draait met de bal, schiet en ... Casasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:4

35e minuut.
Cederiks geeft een lange en hoge pass. Hobai rent richting de bal. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:5

37e minuut.
Naliato is nu in balbezit. Zengin onderschept slim de pass. Zengin heeft problemen om de bal te vangen. Zengin draait met de bal, schiet en ... Casasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:6

38e minuut.
Beasley onderschept slim de pass. Carciola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola geeft een lange en hoge pass. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James haalt uit met een fantastische trap. Casasola bokst de bal weg. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:7

41e minuut.
Zengin rent richting de bal. Zengin passt de bal zonder na te denken. Lama geeft een hoge lob. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz schiet op doel. Casasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Fajdowicz kopt de bal weg. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Casasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:8

44e minuut.
James geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scorpio de bal. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 80%, Cilentana 20%.
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:9

47e minuut.
Klungelig pakt Hobai de bal. Machelli is nu in balbezit. Zengin onderschept slim de pass. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mariluan met een harde bal richting middenveld. Zengin kopt de bal weg. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quassolo geeft de bal voor. Buitenspel voor Krüger. Goede buitenspelval van de verdediging. Lama neemt vlug de vrije trap. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Carciola geeft de bal voor. Daar is Quassolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap. Casasola bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Casasola probeert naar een medespeler te passen. Lama is nu in balbezit. Lama geeft een hoge lob. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Fajdowicz passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. James probeert naar een medespeler te passen. Zengin is nu in balbezit. Zengin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama passt de bal met de wreef. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. Casasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salomon komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Cederiks met de inworp. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Juhani passt de bal in één keer door. Alesci is nu in balbezit. Hobai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hobai de bal. Hobai schiet op doel. Casasola bokst de bal weg. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Hobai onderschept slim de pass. Zengin is nu in balbezit. Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin draait met de bal, schiet en ... Casasola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tortillo kopt de bal weg. Machelli heeft problemen om de bal te vangen. Hobai rent richting de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ... Casasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:10

85e minuut.
Carciola is nu in balbezit. Krüger verovert de bal door een tackle van achteren. Krüger passt de bal in één keer door. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi schiet op doel. Mariluan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft een hoge lob. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Casasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mariluan met een sublieme pass. Salomon kopt de bal weg. Scorpio controleert de bal met de borst. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:11

89e minuut.
Krüger met een sublieme pass. Klungelig pakt Tortillo de bal. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel. Casasola bokst de bal weg. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 63%, Cilentana 37%.
Borgorosso Football Club - Cilentana 2:12