Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Rain Street
Cesare Prandelli Tactiek BluRain
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


15e minuut.
Petronio probeert de bal met de borst te controleren. Binescu is nu in balbezit. Binescu speelt de bal door. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso schiet op doel. Koopman bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Icardi de bal. Petronio onderschept slim de pass. Osório verovert de bal door een tackle van achteren. Osório geeft een lange en hoge pass. Pilszak geeft de bal voor. Belkemiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu geeft de bal voor. Silvoso rent richting de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:1

30e minuut.
Fiorinelli speelt de bal door. Petronio is nu in balbezit. Lamotte begaat een overtreding. Lamotte krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Binescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lénárd de bal. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 65%, Rain Street 35%.
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:2

48e minuut.
Fierer rent richting de bal. Câmara verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárd geeft een lange en hoge pass. Icardi rent richting de bal. Icardi geeft een lange en hoge pass. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Binescu probeert naar een medespeler te passen. Bordello kan de bal niet met de borst controleren. Silvoso is nu in balbezit. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza haalt uit met een fantastische trap. Koopman bokst de bal weg. Daar is Câmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierer geeft een hoge lob. Icardi is nu in balbezit. Icardi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pojani is nu in balbezit. Pojani passt de bal zonder na te denken. Bordello rent richting de bal. Silvoso verovert de bal door een tackle van achteren. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pilszak de bal. Silvoso rent richting de bal. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zampella komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Rymuza. Goede buitenspelval van de verdediging. Pilszak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Belkemiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Silvoso geeft een lange en hoge pass. Bordello geeft de bal voor. Deaconescu kopt de bal weg. Miklos is nu in balbezit. Miklos schiet op doel. Belkemiren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu passt de bal met de wreef. Bordello is nu in balbezit. Rymuza onderschept slim de pass. Rymuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:3

82e minuut.
Daar is Binescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu geeft de bal voor. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza schiet op doel. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:4

88e minuut.
Rymuza passt de bal in één keer door. Bordello bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso verovert de bal door een tackle van achteren. Silvoso schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 62%, Rain Street 38%.
Barcollo Ma Non Mollo - Rain Street 0:5