Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:50
  • Competitiewedstrijd: Serie D.07
  • Stadion: Le Aquile Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21345
Le Aquile F.C.CALIFFO
new2 Tactiek WINGS
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Gerchanov met een sublieme pass. Filho do Vento is nu in balbezit. Kafkasoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Kafkasoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Zeitmann met een sublieme pass. Filho do Vento is nu in balbezit. Ghesla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filho do Vento raakt geblesseerd tijdens het duel. Filho do Vento neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - F.C.CALIFFO 1:0

30e minuut.
Zeitmann heeft problemen om de bal te vangen. Zeitmann geeft de bal voor. Ghesla kan de bal niet met de borst controleren. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. Vaalma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zeitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeitmann met een sublieme pass. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... Vaalma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - F.C.CALIFFO 2:0

41e minuut.
Zeitmann speelt de bal door. Çimdik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik passt de bal in één keer door. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. Vaalma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bocaletti kopt de bal weg. Daar is Bobkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerchanov. Bobkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bobkowski kan niet meer verder spelen. Wiącek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 42%, F.C.CALIFFO 58%.
Le Aquile - F.C.CALIFFO 2:0

48e minuut.
Kollu probeert naar een medespeler te passen. Çimdik is nu in balbezit. Çimdik probeert naar een medespeler te passen. Zeitmann rent richting de bal. Zeitmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Capita geeft de bal voor. Çimdik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lichev met een sublieme pass. Zeitmann heeft problemen om de bal te vangen. Zeitmann probeert naar een medespeler te passen. Filho do Vento rent richting de bal. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Capita de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Słowik geeft de bal voor. Zeitmann kopt de bal weg. Hordijk heeft problemen om de bal te vangen. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gerchanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Çimdik de bal. Çimdik speelt de bal door. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Çimdik is nu in balbezit. Bocaletti rent richting de bal. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Filho do Vento maakt een snoekduik en kopt de bal. Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Çimdik passt de bal in één keer door. Zeitmann is nu in balbezit. Zeitmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Filho do Vento de bal. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çimdik zal de hoekschop nemen. Nică springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filho do Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ... Vaalma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Aquile - F.C.CALIFFO 3:0

86e minuut.
Zeitmann met een snelle inworp. Lichev rent richting de bal. Lichev geeft de bal voor. Filho do Vento rent richting de bal. Filho do Vento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ghesla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filho do Vento is nu in balbezit. Piller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filho do Vento raakt geblesseerd tijdens het duel. Filho do Vento legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Aquile 31%, F.C.CALIFFO 69%.
Le Aquile - F.C.CALIFFO 3:0