Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.CALIFFO Dybala
WINGS Tactiek 343
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Ghesla geeft een hoge lob. Inworp. Özbalcı met een snelle inworp. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo draait met de bal, schiet en ... Vaalma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dybala 0:1

12e minuut.
Piller kan de bal niet met de borst controleren. Piller passt de bal in één keer door. Wiącek rent richting de bal. Donello is nu in balbezit. Donello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek draait met de bal, schiet en ... Zlatanovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.CALIFFO - Dybala 1:1

19e minuut.
Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lafuente Sancha de bal. Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Wiącek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zlatanovski speelt de bal door. Dierickx rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piller. Piller krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Rujo rent richting de bal. Donello verovert de bal door een tackle van achteren. Donello met een sublieme pass. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bobkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lucianeţ onderschept slim de pass. Lucianeţ met een sublieme pass. Raspanti geeft de bal voor. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente Sancha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piller met een snel genomen vrije trap. Daar is Viljaranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raspanti zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dybala 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 37%, Dybala 63%.
F.C.CALIFFO - Dybala 2:1

46e minuut.
Donello onderschept slim de pass. Donello passt de bal met de wreef. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski schiet op doel. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Dybala 3:1

50e minuut.
Lafuente Sancha geeft een lange en hoge pass. Ghesla is nu in balbezit. Ghesla geeft een lange en hoge pass. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hordijk kopt de bal weg. Raspanti is nu in balbezit. Raspanti passt de bal met de wreef. Bobkowski is nu in balbezit. Bobkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rujo onderschept slim de pass. Rujo probeert naar een medespeler te passen. Rădulescu speelt de bal door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lucianeţ geeft een hoge lob. Piller kopt de bal weg. Lafuente Sancha is nu in balbezit. Donello onderschept slim de pass. Donello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wiącek is nu in balbezit. Donello bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek is nu in balbezit. Donello is nu in balbezit. Donello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hordijk geeft de bal voor. Kostiuk rent richting de bal. Wiącek onderschept slim de pass. Donello rent richting de bal. Donello haalt uit met een fantastische trap. Zlatanovski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lafuente Sancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donello is nu in balbezit. Donello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lafuente Sancha probeert naar een medespeler te passen. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek geeft een hoge lob. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Raspanti speelt de bal door. Piller is nu in balbezit. Piller passt de bal in één keer door. Wiącek is nu in balbezit. Wiącek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 37%, Dybala 63%.
F.C.CALIFFO - Dybala 3:1